Roza Mat Gladko Ohišje za Trdi Prednji, Zadnji Pokrovček Kristalno Lupine Za Nintendo Stikalo NS Konzole Veselje-Con Krmilnik Zaščitna torbica

€7.67

Na seznam želja

Video Igre

Opis izdelka


Opis: Združljiv z Stikalo

= = = = = = = = Vaše Zadovoljstvo, Naš Opravljanju= = = = = =

1. Sprejemamo Visa, MasterCard,et.

2. Vse Glavne Kreditne Kartice So sprejemljive Prek Varnih bment Procesor DEPOZITNI .Vodilni Tretjih Oseb Online bment Platformo, Je Hiter, Varen In Enostaven Za Uporabo. · Ko Bi bment Za Depozitni, Vaš Denar Je Varno Deponiran V Vaš Račun. · Denar Je, Samo Sprosti, Da Se Nam Po Tem, Ko Boste Potrdili Dostave. · Če ne morete Prevzem Po oddaji Naročila, Prosimo, Počakajte Nekaj Minut In poskusite Znova bments. · bment Mora Biti Končan V roku 3 Dni Ali Vaše Naročilo Bo Blizu.

1. Dostava po celem svetu, Razen Nekaterih Državah In APO/FPO.Predmeti, ki Bodo Dobavljeni V 1-7 delovnih Dneh Po tem, ko Smo Potrditev bment .

2. Prosim, Povejte Mi, Vaš Trenutni Naslov Po Vaši bment V 1-2 Dneh, Sicer Bomo Ladja Vaše Element, ki Temeljijo Na Vašem Depozitni Naslov, Zato Poskrbite, Da Je Pravilno.

3. Pred Naročilom Vas Prosimo, Obrnite Na Nas, Da Potrdite Svojo Prednost Pošiljke Način.Običajno To Traja 7-30 Delovnih Dni Za Prihod Z Air Mail, V Nekaterih Državah Lahko Traja Dlje, Kot Je Ruski, Brazilija.In Traja 3-10 Delovnih Dni, Ki Jih Express.

4. Včasih Bi Bilo Več, Ker Je Slabo Vreme, izguba Časa V hs Potrditev.Nismo Odgovorni Za Te Razloge.Zato Prosim, Počakajte Potrpežljivo, Če Ne Prejmete Vaš Element Na Čas.Če Ne Prejmete izdelek V roku Trideset Dni, se, Prosimo, Obrnite na Nas In Potem Bomo lažje spremljanje To.

5. Bo Element q Kot w, Ki Lahko Pomagajo, Da se n e a.Nismo Odgovorni Za kakršno Koli h k Ali e a.Če Je a Ali k V Vaši Državi Je Zelo Visoka, Pls, da Nas Obvesti, Da f A x n Na Glas, Tako Da Ste Lahko b Precej x a.

6. Čas Dostave Za Vašo Referenco:

OBVESTILO: STORITEV TRANZITNI ČAS, Ki Ga Je Prevoznik In Izključuje Vikendi In Prazniki.Tranzitni Časi Se Lahko Razlikujejo Predvsem V Času Turistične Sezone.

1. Od Dneva Nakupa Pri Normalni Uporabi, Ponujamo 12 Mesecev Garancije Za Naše Izdelke. 2. Samo Okvarjen Element, Ki Bo Na Voljo Exchange.

3. Imate 7 Dni, Da Nas Kontaktirate In 30 Dni, Da Se Vrnete Na To, Od Dne, Ko Ga Je Prejel.Če je Ta Postavka Je v V Vaši Lasti Več Kot 7 Dni, Se Šteje, Uporablja In NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar Stroškov, Je Medved, Ki Jih Tako Prodajalca In Kupca Na Pol.

4. Vsi Vrnjeni izdelki Morajo Biti V Originalni Embalaži In Morate Priskrbeti se Nas S Dostava Številko za Sledenje, Posebni Razlog Za Vrnitev, In Vaš PAD # .

5.Povrnili vam bomo VAŠ CELOTEN ZNESEK bMENTS, Po Prejemu Element V Izvirno Stanje In Embalaže Z Vsemi Deli In Pribor, Zajeti, PO TAKO Kupec In Prodajalec Preklic Transakcije Iz www.fijet.si.Lahko Pa Se Odločijo Za Zamenjavo.

1. Prosimo, Potrdite Prejema Blaga Po Tem, Ko Ste Jih Dobili. 2. Če Imate Kakršno Koli Vprašanje Za Izdelke Boste Prejeli, Prosimo, Obrnite Na Nas V Času In Bomo Poskušali Naše Najboljše, Da Bi Rešila Težave In Da Ste Zadovoljni. 3. Prosimo, Da Nam Pozitivne Povratne Informacije, Če Ste Zadovoljni.Če Ne, Prosimo, Obrnite Na Nas Pred Odhodom Koli Negativna Ali Nevtralna Povratne Informacije.Delali Bomo Z Vami Rešiti Vse Težave.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Za Celotno Telo, Zaščito Za Nintend Joycon Pisane Primeru
Blagovna Znamka KomoKe

Podobni izdelki