10 kos Pištolo 20 mm, Črna kovinski D obroč pasne sponke vrečko mačka pes ovratnik vrvici pas šivalni pribor torbici trakov močno strojno opremo

€4.70

Na seznam želja

Opis izdelka


10 kos Pištolo 20 mm, Črna kovinski D obroč pasne sponke vrečko mačka pes ovratnik vrvici pas šivalni pribor torbici trakov močno strojno opremo

Ime Izdelka: Kovinski Obroči D

Material: Kovina

Barva: Črno Pištolo

Površinska Tehnika: Electroplate

Package: Bulk Pakiranje

Premer žice : 3.9 mm

Notranja Širina : 20 mm

Teža: 7g/pc

Package: 10pcs/paket

Uporaba Za: se lahko uporablja za številne aplikacije, kot so pasje ovratnice, pasovi, povodci, torbe, Planinarjenje torbi, torbici, nahrbtniki, ali torbici traku itd.

Dragi Prijatelj:

1. naši izdelki so sprejeti v naravi, vendar pa zaradi osvetlitve, prikaz različnih barv težava, ki jo povzroča neizogibno, Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja, zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje !

2.O ladijski: mi smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.PROSIMO, BODITE POTRPEŽLJIVI!Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo, prosim, obrnite na nas!Bomo odgovor na 12 ur, zaradi časovno razliko med nami. 3.Dropshipping: mi lahko ladja blaga do kupca, neposredno in ne bo pustil vse informacije o nas. 4. Prosimo, prepričajte se, da ste zapustili Naslov / Telefonska Številka/ Zip Koda pravilna.Da lahko postavke dosežejo, da jih enostavno!Če ne, predmeti ne morejo doseči, da boste, Če se to zgodi, je kupec odgovoren. 5. Pomembno carin: Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost, y ou treba preveriti z carinski urad, da ugotovite, kaj se ti dodatni stroški bodo pred nakupom.Pred podpisom paket, prosimo, prepričajte se, ali je izdelek poškodovan med prevozom in ali je izdelek na to.Če ne, prosimo, da zavrne podpis.Se bo štelo, ki prejemajo pravi izdelek tako dolgo, kot ste se prijavili na parceli.Dobrodošli na obisk moje nove trgovine, dragi prijatelj!Si lahko vzamete čas in izberite element, ki ga potrebujejo.Ker smo novo trgovino, tako da je cena zelo nizka in razumno.Smo le želeli dober začetek in povratne informacije, hvala za vaše podpira vnaprej.Najlepša hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Tehnika Prevleka
Uporaba Čevlji
Funkcija Kovinski obroči d
Ime izdelka Kovinske zaponke
Notranji premer 20 mm
Vrsta Izdelka Zaponke
Sponke Tip Obroči
barve Pištolo Črna
Teža 7g/pc
Oblika Luna
Poreklo CN(Izvora)
Kovina Tip Železo
Material Kovine
Paket Večino Embalaža

Podobni izdelki