Čile Imetnik potnega lista torbici za Kartico sim Engrave ime ali fotografijo potovalna denarnica primeru Pravega usnja, Čile Potni list, Kuverta

€7.71

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


O crazy horse usnje: 1.To je posebna vrsta predelavi usnja.Surovine visoke kakovosti polno zrnasto usnje. 2.Značilnost crazy horse usnje v grobi,originalni in vintage.Obstajajo naravne motnje praske na površini,ki ne kakovost problem.In površina crazy horse usnje se spremeni za več vintage barve, ko ga uporabljate 3.O čiščenje in vzdrževanje crazy horse usnje: Dal usnje čistilec na krpo in obrišite na površino nežno in enakomerno .Hranite izdelek stran od vode, kot je daleč, kot je mogoče.

Velikost:10.5 cm(4.12 v)* 2 cm *15 cm L*W*H

Material: crazy horse usnje

Ohranjanje usnje 1. Smo na Splošno priporočamo, da uporabite živalskega olja, ki je narejen tako, živalske maščobe, narave, živali olje je podobno kot usnje, tako da je ohranjanje učinek je najboljši.Pogosto živali olje je mink olja, barve, učinek mink olje je zelo malo, usnje barva se bo nekoliko temnejše, ko si dal mink olje na to, ampak barva bo spet kmalu, ko je olje postalo dryed,je zelo primeren za vsakodnevno Nego; Smo lahko obrišite živalskega olja na usnje s čisto roko ali bombažno krpo za nego usnja 2. Rog olje ali pregledni usnje belil lahko tudi za nego usnja, lahko ga kupil v Strokovnih usnje skrb trgovina

Dostava način sprejemamo naslednji

----Kakovosti

Vsi izdelki so skrbno preučiti pred prodajo in dostavo, kakovost je zagotovljena.

--Dostava--

1. Bomo poskrbeli za pošiljko glede na vaše Depozitni naslov.Poskrbite, da vaš podrobne naslov in polno ime so povsem pravilno.

2.To ponavadi traja približno 25~50 dni za blago, ki prispe Preko China air mail, in 5~7 dni preko DHL, FEDEX, UPS in TNT.Pls počakajte potrpežljivo, če ne boste prejeli, vaš element na tius.Hvala vam za vaše razumevanje.

----Povratne informacije

Pls nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami Podrobne Ocene prodajalcev.Če imate kakršno koli vprašanje o izdelkih, pls stik z nami in bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Politika Vračanja

Če najdete kakršne koli težave s kakovostjo, ko boste dobili točke, pls, kontaktirajte nas Takoj .Sprejemamo menjave ali vračila v roku 14 dni po prejemu.Povrnili vam bomo kupnino, Povratno poštnino in zavarovanje dajatev so nevračljive za vrnete elemente in elemente, ki se vrnejo, morajo biti v NOVO in v DOBREM stanju.

Država

Dostava tius

Opomba

ZDA

7-14 delovnih dni

>20 dni, nam pišite

Avstralijo, Kanado, Združeno Kraljestvo

15-25 dni, soustiuss 30 dni

> 30 dni, nam pišite

Francija

15-28 dni, soustiuss 30-35 dni

> 35 dni, nam pišite

Rusija, Brazilija, Španija

20-40 dni, soustiuss 40-45 dni

> 45 dni, se obrnite na nas

Druge države

Običajno 25-30 dni, da dosežejo

> 30 dni, nam pišite

Custousr Serviser za računalnike, ki Delajo Tius (Peking GMT+8 Tius Pas)

Ponedeljek-Petek

Sobota

Nedelja

8.00-6.00 pm

Dan

Dan

--Opomba-Če imate kakršne koli težave, preden greš v odprt spor, ali povratne informacije, prosimo, kontaktirajte z nami prvič in bomo poskušali naše najboljše, da bi pomagali vam Bomo odgovoriti vaše sporočilo in rešiti vaš problem asap v času delovnih ur, lahko ne odgovori v soboto,pls razumeti, hvala!Vedno bomo poslali vse parcele s priporočeno pošto z sledilno številko, hvala!

*Ta oblika je za sklic.Drugih držav, se lahko sklic sosednjih državah prevoz.Če imate kakršna koli vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Usnje Denarnica za Potni list
Potni list, kuverta imetnik potnega lista
ženske potni list potni list pokrovček ženske
usnje potni list, kuverta Pravega Usnja, Potni List, Kuverta
Element Teža 0.16kg
Glavni Material Pravega Usnja
Sestava Materiala Pravega Usnja, Potni List, Kuverta
Potovalni Pripomočki Potni list, kuverta
Številka Modela Potni list, kuverta
Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Blagovna Znamka smirnoff
Postavka Vrsta Potovalni Pripomočki
Postavka Dolžina 10.5cm
Element Širina 2cm
Vzorec Tipa Trdna
Postavka Višina 15cm
torbica moški Usnjena Denarnica Denarnica

Podobni izdelki