Thierry 20 Načini silikonski vibrator, Vibrator, USB polnjenje nepremočljiva Masaža palico vagine, klitoris stimulator Spolnih Igrač za Ženske

€11.87

Na seznam želja

Seks Igrače

Opis izdelka


OPOMBA:Zaradi različnih proizvodnih serij,morda malo razlike.prosimo, da v naravi prevladujejo.Funkcije izdelka blagovne Znamke: Thierry Izvirniku: KITAJSKA Material: medicinski silikon+ABS Teža: 0.25 kg Velikost:18x3.8 cm življenjska doba Baterije: 1 ur čas Polnjenja: USB charge 2-3 ure Trese glas: manj kot 40 decibelov Funkcija:20 hitrosti za vagina/analni Funkcija: mported motorji,USBcharging,CE,ROHS certifikat.Prednost 1. Vibrator je zelo močna, veliko število različnih kombinacij vibracije 2. Odlično corrugation design, naj prinese sreče, G spot klitoris in mesto 3. IPX7 Standard 100% vodotesen.Enostaven za čiščenje.Tudi se lahko uporablja v kopalno kad ali hot spring. 4. Močan kakovost motornih bi užitek neprekinjeno. 5. Nepozabnih seks izkušnje in bi si krik. 6. 100% hrana razred kakovosti silicija.Brez strupenih snovi. 100% varen. 7. Izklop design:Nižja kot 40 decibelov,tih kot šepet. 8. Litijeva baterija notranjost vibratorja.Je polnilna.Ni potrebno, da zamenjate baterijo, od časa do časa.Navodilo 1. Vzemite ven vibrator iz paketa. 2. Preverite, če je baterija polna. 3. Očistiti, preden ga prvič uporabite. 4. Daj nekaj mazivo na vibrator. 5. Prilagajanje hitrosti način in pogostost. 6. Dal vibrator vagine ali analno, dokler si dobil orgazem. 7. Vzemite vibrator in jo očistite. 8. Uporabite brisačo ali sušenje stroj za suho vibrator. 9. Postavite ga na suho mesto, da bi se izognili sonce.

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus: China Post Navadne Majhne Paketni Plus je običajno $ 5 nizka za izdelek, zaradi nizke cene, torej, čas prihoda, v 25 dneh -80 dni, lokalnih poštnih storitev, ki jih klicanje telefon bo obvestil vaš mail je prišel.Kitajska Post registriranih parcela: na Splošno dostavo v ZDA traja približno 20-35 dni.Dostava v Kanado, veliko britanijo in druge Evropske države, ki traja približno 14-28 dni.Če potrebujete element zelo nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo Business Express ladijskega stroškov za vas.Express dostava traja približno 3-7 dni, da pridejo.Če ne prejmete blago v roku za sprejem, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Preverili bomo za vas z poštni urad in carinska uprava.Ker včasih bo odloži za promet ali za potovanje z letalom marmelade.

Prosim, ne odprete sporu, da nas.Bomo sprejeli odgovornost poslati ali nadomestilo za izgubljene element.

Smo le sprejemajo plačila.Poskrbite, da boste plačali smo le ladja na vaš naslov, preden vaš naslov pravilen.Projekt bodo poslani v roku 7 delovnih dni po tem, ko smo dobili plačilo.Uvoznih dajatev, davkov ali pristojbine niso vključene v provizijo plačate za nas.Če ste se soočajo z vse težave, povezane s plačilom, vas prosimo, da stik z mano, veseli vašega prihoda Paket podrobno Paket načine:ni na drobno embalažo,št spol besede,Da bo zaščitilo vašo zasebnost.

Imate kakšno vprašanje, vas prosimo, da nas obvestite.Vam bomo odgovorili vam v roku 24 ur. (Razen ob vikendih in praznikih) Če naše izdelke in storitve, da ste zadovoljni, Prosimo, navedite 5-zvezdic povratne informacije.Če ste prejeli blago imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da obvesti me, bomo po najboljših močeh rešiti vse težave, Prosim, daj mi priložnost, da si Končno, želim vam srečno nakupovanje, najboljše želje Imamo več kot 50 stilov vibrator,tam je vedno primerna za vas!Kliknite sliko, ki vam je všeč

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Medicinski Silikon
Vibracije 20 načini vibracij
Velikost As Shown
Lokacija analni/vagina
Moč USB Polnilne
Številka Modela XXXfemale043
Vrsta G-Spot
barve rose/vijolična
Postavka Vrsta
Nespodobno Sliko No
polje pakiranje Da,
Blago Certifikat Kakovosti ce
Nepremočljiva Da,
Funkcija Ženska masturbacija
Blagovna Znamka Thierry
Spolnost No
Pakiranje Diskretno Pakiranje
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki