Brezplačna dostava Tovarne HIEMT Emslim Elektromagnetni Stimulator Mišic Sliming Naprave EMS Tesla Lepoto Stroj

€8.26

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Brezplačna dostava Tovarne Prodaje HIEMT Emslim Elektromagnetni Stimulator Mišic Sliming Naprave EMS Tesla Brez Bolečin

Delovna Teorija

EMS III uporablja Visoke Intenzivnosti Elektro-Magnetni (HI-bil reševalec) področju tehnologije povzročijo kratek rafali močno krčenje mišic, ki povzroči povečanje mišične gostoto, zmanjšano prostornino, boljšo opredelitev, in izboljšan tonus.EMS III je le postopek, da bi pomagali obema žensk in moških izgradnjo mišic in gorijo maščobe in prvi na svetu neinvazivno zadnjici dviganje postopek.Deluje tako, da supramaximal kontrakcije; na mišično tkivo je prisiljen, da se prilagodi na takšnih ekstremnih pogojih.To odzove z globoko preoblikovanje njene notranje strukture, ki ima za posledico krepitev mišic, zategovanja, tonika in kurjenje maščob.EMS III pomaga bolnikom doseči vitkejši in bolj atletsko telo obrisi, z zmanjšanjem trebušne maščobe in hkrati izgradnjo mišic temelje pod maščobe.Kadar se uporablja za zadnjico EMS III daje bolnikov več dvignil, atletska oblike.EMS III ne uporabljajte za ogrevanje/hlajenje načelo, tako da ni nobenih tveganj, opeklin, brazgotine ali oteklina.Priporočeni načrt zdravljenja, ki je štiri 30-minutne zdravljenje sej več kot dva tedna.Najboljše rezultate bomo videli po 3-mesečnem z nadaljnjo izboljšanje več kot šest mesecev.EMS III krepi glutealni ali trebušne mišice in opekline maščobe, vse, medtem ko se sprostite, ki določa.

Učinek povečuje mišične mase

HI-bil reševalec uporablja določenem območju frekvenc, ki ne omogočajo sprostitev mišic med dvema zaporednima dražljaje.Mišice so prisiljeni vzdrževati pogodbeno stanje za nekaj sekund.Ko večkrat izpostavljeni teh visokih obremenitvah, mišično tkivo je prisiljen, da se prilagodi pod pritiskom.Študije kažejo , da Enega do dveh mesecev po HI-bil reševalec zdravljenja, bolniki s " povprečno trebušne mišice debeline povečal za 15% -16%.

Učinek pri zmanjševanju maščobe

Več nedavnih študij z uporabo CT, MRI, in ultrazvok ocene so poročali, zmanjšanje podkožne maščobe plast približno 19% pri bolnikih, zdravljenih z HI-bil reševalec na osnovi naprave v trebuhu.Načelo apoptozo povzročijo povečano proste maščobne kisline koncentracije je bilo ugotovljeno in potrjeno v številnih študijah.

Značilnosti

1. 7 Tesla Visoko Intenzivnost Tesla, ki temeljijo na 7 Tesla visoko intenzivne magnetne energije, ki bi zajemala velik skeletnih mišic v človeškem telesu, in to visoko raven energije, omogoča musle odgovarja z globoko preoblikovanje njegove notranje strukture. 2. Močnejšo Stimulacijo Dvojna plast Tuljavo ustvarja globlji in močnejši visoke intenzivnosti elektromagnetno učinki 3. Tekočinsko Hlajenje Tehnologije Tesla je opremljen s tekočinsko hlajeni pripomočki, ki omogoča dolgo časa opeartion brez pregreje vprašanje 4. Dvojno Kiparstvo Dva Magnetna Stimulacija Pripomočki za zdravljenje vseh vaših skrbi samostojno ali sočasno. 5. Visoko Effeciency Tesla vam omogoča, da 36,000 sit-ups 30 minut za tonika, izgradnji mišic in hkrati raztapljanje maščobe.

Prednosti

1. Velik Barvni Zaslon Na Dotik 2. Patentirana Hlajenje Tehnologije Poskrbite, HI-bil reševalec Pralni, ki Delajo Dlje Časa Neprekinjeno. 3. Stalno Hlajenje Tehnologija Omogoča Handpiece št Visoki Temperaturi.Stabilnost Izhodne Moči Magnetnega Valovanja Obroč je Zelo Izboljšalo. 4. Visoko Energetsko Intenzivnost, 7 Tesla.Višje Energetske Intenzivnosti, Boljše Zdravljenje Rezultat. 5. Različne Inteligentni Zasebno Izobraževanje Načini Delovanja in Različnih Športnih Načini Delovanja Opcija, ki je Primerna za Različne Skupine. 6. Edinstven Stopenjski Program Vadbe.

Učinki Zdravljenja

GRADITI MIŠICE mišice naročila 30000 krat withhigh pogostost in intenzivnost, tako da asto vlak in povečanje muscledensity in glasnost ZMANJŠANJE MAŠČOBE končni krčenje mišic needsa veliko količino energije, zato thefat celic, poleg mišice so alsoconsumed,ki vodi do naturalapoptosis in effectivereduction od fatthickness Mišice, ki Uveljavljajo trebušne mišice, oblikovanje telovnik vrstice / uveljavljanja hip mišic, ustvarjanje breskev boki / uveljavljanja poševne trebušne mišice in oblikovanje morska deklica linije ZDRAVLJENJE LOČEVANJE RECTUS Samo HI-bil reševalec prinaša neinvazivno tehnologije za ženske po porodu in rešuje problem rectus.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Napajanja električni
Funkcija hujšanje, Zategovanja Kože, Zmanjšanje Celulita
Vrsta HI-bil reševalec, Vertikalni
Zdravljenje prostora Trebuh, Zadnjica, Telo
Garancija 1 Leto
Postavka Vrsta Epilator
kraj izvora Guandong, Kitajska
Poreklo CN(Izvora)
Tehnologija Energija Osredotočena Elektromagnetni Val
Blagovna Znamka KWD
Hladilni Sistem vodno hlajenje
Uporaba Za Komercialne, Za Komercialne, Spa, Salon, Telovadnica

Podobni izdelki