Izdelki Za Hišne Živali Pozimi Psa Oblačila Plašč, Jakna Telovnik Pulover Majhne Hišne Pse Oblačila Za Pse Yorkies Kombinezoni Za Pse Oblačila

€4.70

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Moda za hišne živali oblačila

Mehko in udobno, konstantno temperaturo in dihanje, snap, design, tri-dimenzionalni rezanje, popolno prileganje

Surovine visoke kakovosti

Tkanina je trpežna in trajna, z bombaž vsebino več kot 40%.Visoko kakovostne tkanine počuti gladka na dotik in ima dobro vpojnost vlage in zračno propustno vlakno.To lahko odstranite odvečno vodo okoli in da vaš hišni ljubljenček počutili udobno.Podloga je narejena iz visoko kakovostne tkanine, primerna za hišne ljubljenčke' tesnem stiku, vlago vpija in dihanje, z antibakterijsko, dihanje, anticorrosive, in plesni-dokazilo funkcije.

Vrhunsko oblikovanje

Ovratnik, rep swing in noge rokavi so exquisitely izdelani, ki je bolj lepa in modi, in to ni enostavno deformira.Je trpežna in praktična, in domače živali lahko prosto gibljejo brez omejitev.Dvojno šivanje šivalni stroj, več šivanje in oblikovanje, natančno pritiskom in ni konec sukanca, močan in vzdržljiv.

Tri-dimenzionalni rezanje

Glede na značilnosti hišnih je telesno strukturo, tri-dimenzionalni rezanje proces, ki je sprejel, da bi žival ne bo videti napihnjenosti in prosto, brez kakršnih koli omejitev na vse.

Okolju prijazno tiskanje in barvanje visoke gostote tkanine

Z visoko gostoto in visoko-štetje tekstilne tehnologije, non-toksične snovi, naravno, zdravo in okolju prijazno, izročiti vaš jjeza zdravo nego.

Informacije O Velikosti

Obvestilo: 1 Inch=2.54 CM , Prosimo, Izberite Večjo Velikost, Če Vaš hišni Ljubljenček Hitro Raste ali Med 2 Velikosti ①Bust obsegom en teden prsnega koša zadaj spredaj noge pet(mora izmerite najširši del).Majhne pse bi se sprostite 1cm, ter srednje in velike pse bi se sprostite 2-3cm.Ne pozabite, da ukrep preveč tesno.Dolgodlaki psi so tudi sproščeno.2 CM, zagotavlja, da so psi so udobno in ne preveč tesno. ②Body lengthback dolžina dolžina telesa: dolžina nazaj-pet- prosimo, obrnite se na sliki ③Neck Obod/Obseg Vratu: obsegom ljubljenca vratu(1-2 cm je lahko sproščeno ustrezno)

Barvni slog

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Izdelki Za Hišne Živali Izdelki Za Hišne Živali
Pes Plašč Pes Plašč
pes pulover pes pulover
vzorec Trdna
pes Oblačila pes Oblačila
Vrsta Psi
pes jakna pes jakna
Obleke Za Pse Obleke Za Pse
Material 100% Bombaž
obleke za pse obleke za pse
pes telovnik Pes Telovnik
Oblačila Za Yorkies Oblačila Za Yorkies
Poreklo CN(Izvora)
Sezona Jesen/Zima
oblačila za pse oblačila za pse

Podobni izdelki