Primerna za BMW X5 Black Težkih Tovornih Talna Obloga-Vse Vremenske Trunk Varstvo X5 F15 G05 2013 2016 2017 2018 2019 2020

€19.32

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Izdelek prevoz navodila: Zaradi velikega obsega izdelka.Dostava v vseh delov sveta zahteva, zložljivi ali zvijanje izdelka.Po vezana prevoz čas izdelek, ki ga imajo nekatere gube.Vendar stretchability izdelka je zelo dobra.To je mogoče obnoviti na njeno izvirno videz po izpostavljenosti soncu ali težkih predmetov zatiranje.ni treba skrbeti.Če naletite na težave, se med prevozom ali po prejemu blaga, nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času.Postrežemo vas za vaše zadovoljstvo.

Opis izdelka * nadzorna plošča Anti-skid Pad Paše Za BMW X5 11-13 14 15-18 19 * Odlično prilegajo, trpežna in praktična. * Postavka Pogoj:100% Čisto Nove * Material:Guma Polimer * Barva: (Kot Slike Prikazujejo) * Ultra Trajne Gume, ki je Polimer Premium Kakovosti Vseh Vremenskih Tovora Linijskih Ta premium kakovosti linijskih je opremljen z brazdasto načrt, ki bo past, voda, sneg, blato in umazanijo, jim preprečujejo dosegel svoj prvotni tla.Ujete naplavin, lahko enostavno izključili z odstranitvijo mat in izpiranje off.To deluje še posebej dobro za deževne in/ali zasnežene podnebju. * Predstavljeni Mrežo Vzorec, To težko, gume je zidava v upreti se pogoji, kot so ravnanje težka dobro, športne opreme, orodja, vrtne potrebščine, in še več, vse, medtem ko ščitijo vaše prvotne trunk tla.

Pošiljko: bi poslali parceli v najkrajšem možnem času čas Obdelave, ki bi lahko podaljša, če je vroče nakupovalno sezono,kar koli, prosimo, obrnite na wit nas.Garancija:

Vsi Predmeti, Ki So Na Voljo 1 Leto, Če Obstaja Nekaj Težav Z Izdelki, Prosimo, Pošljite Nazaj K Nam Vračilo Bo Na Voljo S Paypal Ali www.fijet.si Sistem Ali Pošiljanje Polno Novih Predmetov Znova.Vsaka Težava, Kontaktiraj Spletni Prodajalec.

Povratne informacije: Mi ne cenim vsak strank. 1.Če ste zadovoljni z da,prosim, pustite nas vseh 5 star dobre povratne informacije . 2.Če imate kakršne koli težave s parcelo prosim stik z nami, da bi sporočilo, ki na prvi,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka YEHUA
Poreklo CN(Izvora)
Polnilo Sintetičnih Vlaken
Vrsta Materiala TPO

Podobni izdelki