AVATTO 2,4 GHz Brezžična Mini Tipkovnica in Optična Miška Combo z 1 USB Sprejemnik Nadzor za Namizni Računalnik PC,Laptop,Smart TV

€11.55

Na seznam želja

Miška In Klaviature

Opis izdelka


-- 【PlUG & PLAY - Enostavno Nastavitev】Ni gonilnikov, potrebnih.Zanesljivo 2,4 GHz brezžični povezavi.ponuja zanesljivo povezavo in praktično brez motenj do 33ft/10M območju.To je enostavno, da bi začeli.USB Nano Sprejemnik povezuje obe brezžična Tipkovnica in brezžične Miške z uporabo samo Ena Vrata USB—le priključite sprejemnik na USB vrata in začeti crunching številke desno stran. (Dongle pakirani v notranjosti tipkovnico pokrov predalčka za baterijo), Palm velikost in lahek , Enostaven za Prevoz.

-- 【Auto Sleep Mode-z Dolgo Življenjsko dobo】 vstopi v način mirovanja/stanje mirovanja, če ne uporablja v 10 minutah, varčevanje z energijo in skromen.Molite na katero koli tipko, da zbudi se.Uporaba Miške in Tipkovnice za Mesece Brez zamenjavi Baterij (Opomba:AAA Baterije, ki Niso Vključene)

-- 【Varstvo okolja & Trajne & Ergonomski Design & vroče tipke】Lasersko graviranje znaki so bolj okolju prijazno in odporni na obrabo, kot svila tiskanja znakov; Ergonomska oblika, kompakten in udoben za uporabo; Dvanajst F1-F12 keys: takojšen dostop do vaših filmov, glasbe, interneta, e-pošte, glasnost, play/pause, in še več.Idealen za produktivno delo in PC igre na srečo.

-- 【Splošno združljiva & Nastavljiv DPI】Splošno združljiva z OS, Windows XP, Windows Vista ali Windows 7, Windows 8, Windows 10 sistem, Deluje z Mac MacBook Laptop Prenosnik Namizni RAČUNALNIK Računalnik; prenosni Slim šepet tiho Elegantna Oblika-Enostavna za prenašanje in uporabo. 3 nastavljiv DPI ravni (800/1200/1600).Enim pritiskom na gumb, da prilagodite, in sledenje gibanja hitreje ali počasneje na lastno odgovornost.

-- 【Kaj boste dobili】1x Brezžična tipkovnica, 1xwireless miško,1xUSB Nano Sprejemnik. 12 Mesecev brezskrbno Izdelek Garancije.In naše prijazno storitev za stranke.

-- Advanced 2,4 GHz brezžična

-- Delo ali igrajo na več mestih.Brezžične povezave praktično odpravlja zamude, izguba signala in motenj in vam omogoča doseg do 33ft/10m območju.

-- Brezžična tipkovnica

-- Lasersko graviranje znaki so bolj okolju prijazno in odporni na obrabo, kot svila tiskanja znakov; dve Non - slip preproge na hrbtni strani.

-- Razlitje odporne design ročaji nenačrtovanih kavo ali pijačo precedimo, dajanje v najem vi pijačo in prigrizek brez skrbi

-- Ergonomska oblika, kompakten in udoben za uporabo.

-- Trajne tipke prenesejo do 10 milijonov tipkanja.

-- LED Indikator, ko tam ni moč baterije, indikator bo rdeča.

-- Kompakten in smart wireless mouse

-- 3 nastavljiv DPI ravni (800/1200/1600).Enim pritiskom na gumb, da prilagodite, in sledenje gibanja hitreje ali počasneje na lastno odgovornost.

-- Miško loka je možnost, da bo ustrezala vašim strani bolje, mehke gume prijemala za udobno uporabo

-- Power-save funkcijo: samodejno spanja 10 minut ne-delovanje za varčevanje z energijo, in kliknite na katero koli tipko, da se zbudi v nekaj sekundah.

-- Baterije

-- Brezžično tipkovnico, ki potrebujete 2 bateriji AAA(baterije niso vključeni)

-- Miško potrebujete 2 bateriji AAA(baterije niso vključeni)

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Čas je, da trg Aug-12
Tipkovnice Povezava Brezžično omrežje
Blagovna Znamka AVATTO
Številka Modela t10
OS Windows Vista Mac MacBook
Z Večpredstavnostna Funkcijske Tipke Da,
Optična Ločljivost 1600 DPI
Paket Da,
Podpira Človekovih Inženiring Da,
Izdelkov Stanje Park
Uporablja predmet Za Namizja
Vrsta Mini
Vmesnik USB
Miško Povezava Brezžično omrežje

Podobni izdelki