Sodobno Oblikovanje AJ Talna Svetilka Black Metal Stoječe Luči Dnevna Soba, Spalnica Postelji LED Okrasite Talne Svetilke Razsvetljave Luminaria

€151.08

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Storitve Za Stranke

· Če obstaja kakršen koli težave pakete, ki jih je prejel,se najprej obrnite na nas, preden naredite karkoli drugega. · · Prosimo, da NE odprete spor, preden se obrnete na nas! · Prosimo NE odpirajte spor, preden se obrnete na nas! · Prosimo NE odpirajte spor, preden se obrnete na nas! · · Spora je ravna s www.fijet.si uradni.Platforma ni zelo profesionalne na izdelek težave.Ne morejo pomagati rešiti težave odlično,prav tako pa je dolgo časa reševanja obdelave.Prosimo, zaupajte nam,mi lahko ponudi zadovoljive rešitve.

Dodatne storitve: Podpora prilagajanje,podporo debelo Če prejmete zlomljeno paket.Prosim, ne odprete sporih in sporih.Prosimo, obrnite na službo v času.Hvala vam, dragi kupec.Material: kovina tip Žarnice: E27 Napetost:90-240v Mestih Uporaba: Hotel urad Dvorani Teahouse Čaj Bar Doma Dekor Razsvetljave Držalo dnevna soba objave.Vsaka slika je pravi strel vir fotograf.če potrebujete druge slike.Prosimo, obrnite na službo za stranke.

Dodatne Storitve: Lahkih tekem in drugih izdelkov lahko kupite v imenu.Prosimo, da izdelek slike in velikosti. 1: Dostava način: DHL, UPS, FEDEX, TNT EMS Kitajska Pošta:; Globalno ladje (razen v nekaterih državah ali posebne oddaljenih lokacij); Če kupec izbere način transporta, ki ni primerna za paket, je prodajalec dolžan, da jo spremenite. 2: Če kupec ni prejel blago, za dolgo časa, se obrnite na prodajalca v času.Prosim, ne odprete spora.Prodajalec bo proces naročilo prvič. 3: carinjenje naloge: prodajalec ne odgovarja za uvoznega carinjenja paketa, kupec je dolžan jasno carin.Kupci, ki so dolžni nositi carinskih dajatev.V nadaljevanju je obvestilo o zaščiti pravic in interesov kupcev: 1. Če kupec prejme paket je paket poškodbe/okvare/Narobe blaga odbor, prosimo, da so fotografije izdelkov v času, se obrnite na prodajalca, za poprodajne obdelavo naročila.Prosim, ne odprete spora.Zavezujemo se, da bomo ravnanje je pravilno in delaš v naši moči, za zaščito pravic in interesov kupcev.Hvala 2. Zaradi problema svetlobo med fotografija, morda obstajajo razlike v fotografije in predmeti, prosimo, menijo, jasno, ko je vaše naročilo, ne prevzemamo v sporih o teh vprašanjih.Povratne informacije predlogi: 1: Naš cilj je zagotoviti vse kupce z najboljšimi blaga in storitev, in da si prizadeva za zadovoljstvo igrati na 100%.Povratne informacije in svetovanje kupcev je zelo pomembno za nas in za druge kupce. 2: Če so zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije (pet zvezdic) kot nagrado, če se počutite zadovoljni, se lahko obrnete na prodajalca kadarkoli za obravnavo.Naročila cena ne vključuje dajatev.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Je Svetil Vključeni No
Vrsta Odtenek Železo
Napetost 90-260V
Nirdic talna svetilka
Vir Svetlobe LED Žarnice
Telo Material Železo
Postavka Vrsta Talne Svetilke
Je Zatemniti No
Preklop Vrsta Gumb za vklop
Tehnika Naslikal
Material Kovine
Garancija 3 leta
Blagovna Znamka fengshui
Slog Evropa
Značilnosti Nordijska Talna svetilka
Vir Napajanja AC
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
Številka Modela 1125LXY
Moč 11-15W
Odtenek Smer Gor In Dol,
Število svetlobnih virov 1
Zaključek Brušen Nikelj
Uporaba Jedilnica
e27 led Talne luči
Certificiranje EMC
Osnovna Vrsta E27

Podobni izdelki