100 kos-veliko H Obliko balon tesnjenje posnetek svate, dekoracijo dobave balon posnetek balon gumbi

€5.38

Na seznam želja

Dogodek & Party

Opis izdelka


Brezplačna Dostava za 100 kos-veliko H Obliko balon tesnjenje posnetek svate, dekoracijo dobave balon posnetek balon gumbi

Prav tako lahko kliknete spodnji link, da si ogledate podrobnosti za navodila za uporabo nakupovalne košarice.

Plačilo

1.www.fijet.si sprejemamo naslednje plačilne metode: visa, mastercard,QIWI,western union in t/t(banka tranfer) 2.Kupec zaščito: www.fijet.si samo sprostitev plačilo za nas ko potrdite, da vaše naročilo.

Dostava 1. Brezplačna dostava pošljite jih na Kitajskem Post Air Mail, v Avstralijo, Kanado, Združeno Kraljestvo, Združene države amerike, bo običajno traja 15 do 30 dni do prihoda, za ostale države v svetu, ki običajno traja približno 20 do 50 dni, da pridejo.Kot možnost zamude, ki nastanejo izven našega nadzora, nekatere parcele se lahko odloži, po možnosti ob več kot 30 ali 50 dni, da pridejo. 2. Če morate blago nemudoma , prosimo, izberite način dostave EMS, Fedex, DHL ali in dodatno plačati, ladijski promet pristojbina (5-10 dni, da pridejo vas).Storitev 1.Če obstaja kakršen koli problem izdelkov, se obrnite na nas prvič in smo lahko pogajanja o njem.Bomo poskušali naši moči, da reši, je zadovoljivo.Če si res ne želiš, jih pošljite nazaj k nam v roku 7 dni, in bi si medved vračilo ladijskega stroškov.Potem, ko smo prejeli vračilo blaga, da smo vaše celotno vračilo. 2.kontaktirate nas lahko bu trademanger ali izstopu nam sporočilo ali e-poštni nas, wewill odgovor, da boste v roku 24 ur, in v roku 36 ur na vikend.naš delovni čas: AM 8:00~PM 22:00 (Peking čas) Povratne informacije, ki Ste zadovoljstva in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste saticfied z določeno predmetov in storitev.

Če se tranzitni čas plačila je mimo,in imate, ne prejme blaga,nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času

Imate vprašanja ali ne prejema blaga?Ne skrbite, Instant contect, ki nam bo potrpežljivo pomagal

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Število Kosov 30pcs
Nastavite Vrsto Da,
Številka Modela balon posnetek
Obliko, vzorec V/ H Obliko balon tesnjenje posnetek
Priložnosti Drugo
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Oblika Slog Pismo
Uporaba zelo lepo in zabavno rojstnodnevno zabavo balon
Paket 100 kozarcev (Originalna embalaža)Lahko razpakiranje
Razvrstitev Ballon Posnetek
Material Plastični
Blagovna Znamka SMILY KLUB
Mešanih Barv rdeče,rose,temno modra,svetlo modra,rumena,oranžna,zelena,vijolična

Podobni izdelki