3L Kuhinja Kompost Bin Melone Zapusti Domače Organske Smeti na Prostem Točilne Črno Oglje Filter Smeti Shranjevanje Vedro

€17.82

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Bullet Točk:

1、Visoko Kakovost Materiala: Izdelana iz visoko kakovostnih vroče pocinkane pločevine in debel material, kompost bin je trajno.

2、Prezračevane Vedro: Z vedro pokrov ročaj, votlo in prezračevane vedro pokrov, ki je zračen in funkcije, oglje za očiščenje.

3、Vonj Odstranitev: Med tednom, lahko pustite kuhinja smeti nakopičila brez skrbi privablja muhe, škodljivcev ali slabih vonjav v vašem domu.

4、Stroj Design: Ločena notranji in zunanji segmentov, tako vedro je stroj.Obrišite, ko je umazan, ga bo čisto nove in nikoli ne skrbite o tem, kako za čiščenje smeti.

5, Dobro Adsorpcije: Z visokim izkoristkom, oglje, filter za vlakna bombaža, v kompost bin ima dobre absorpcije, čiščenje zraka, odstranjevanje vonja in shranjevanje gnojilo za vaše rastline.

Opis:

Filter vlakna bombaža je narejen negativnih oglje, na poliuretansko podlago.Njegova vsebnost ogljika je približno 35% -50%.To je dobra absorpcija uspešnosti, in se lahko uporablja za čiščenje zraka, da odstranite hlapnih organskih spojin in prahu, dima, vonja, toluena, metanol in drugih škodljivih snovi v zrak, za zagotavljanje hranljive gnojil za vaše rastline ali vrtove.

Specifikacije:

Ime: Kompost Bin

Material: vroče pocinkane jeklene pločevine in PP plastike

Barva: nerjaveče jeklo

Zmogljivost: 3L

Velikost(o):

Zunanji sod: 16 x 26 cm/6.30*10.24 v

Notranje cevi: 16 x 13 x 19 cm/6.30*5.12*7.48 v

Funkcija: odstranite vonj akumulacije gnojil

Ki se uporabljajo za prostor: gospodinjstva, kmetijstvo, kopalnica, dnevna soba, kuhinja in miza

Seznam Vsebine:

1 * Aktivno Oglje Kompost Bin

Opombe:

1. Morda obstajajo majhne razlike med dejansko barvo slike in izdelka, ki so posledica dejavnikov, kot so luči, kamera in nastavitve zaslona med snemanjem procesa.Barva je na podlagi dejanskega izdelka.

2. Je nepravilne oblike izdelka in ročno merjenje kota so različne in velikost toleranca približno 0,5 cm, je normalno, prosimo za razumevanje!

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Je Pametno Napravo No
Funkcija Okolju Prijazno
Oblika KROG
Številka Modela Kompost Bin Dihanje
Blagovna Znamka AIHOME
Struktura Stalni
Material Nerjaveče Jeklo
Vrsta Shranjevanje Vedro
Slog Brez Pokrova

Podobni izdelki