2018 otroci jopica Zimskih oblačilih O-Vratu Puloverju Jeseni Otroci jopica za dekleta Bombaž Oblačila Dekliška Jopica Otroci Plesti Pulover

€13.55

Na seznam želja

Puloverji

Opis izdelka


Obvestilo: Pred nakupom, se obrnite na prodajalca, da bi dobili podrobne informacije, ali pustite, kratka masaža o otrokovo višino in težo, zato smo lahko vam lahko bolje.

Tisti, ki so vse resnične predmete na sliki, vendar je zaradi svetlobe snemanje in prikaz težav, morda barvni vzorec na model so malo drugačna od realne predmete, upam, da boste lahko razumeli, hvala.

Velikost Grafikona (centimeter)

Szie

Dolžina

Prsi

Rokav

Ramenski

Pas

Kolk

Za Višino

4T

43

68

38

28

102--109cm

6

46

72

41

30

110--119 cm

8

49

76

44

32

120--129cm

10

52

80

47

33

130--139cm

12

55

84

50

34

140--149cm

14

58

90

53

36

150--159cm

15

61

94

55

38

160--165 cm

Spoštovani kupci, saj velikost je različnih opredelitev iz države v državi, prosimo, menijo, da ne samo v velikosti,ampak merilnih podatkov.in to je Ročno merjenje, tako da morda so 2-3cm napake, upam, da boste lahko razumeli, hvala.(Enota:cm 1 cm=2.54 cm 1 cm=0.393 Palca).

Pomembno Obvestilo: Brezplačna Dostava Za Nadgradnjo

Če je masa vaše naročilo manj 2 kg .Za naslednje ciljne države,način dostave se bodo nadgradili ePacket brezplačno.Da boste dobili paket hitro.

Avstralija, Kanada, Francija, Izrael, Zda, Velika Britanija, Ukrajina, Ruske Federacije.

2018 otroci jopica Zimskih oblačilih O-Vratu Puloverju Jeseni Otroci jopica za dekleta Bombaž Oblačila Dekliška Jopica Otroci Plesti Pulover

O Storitvi

Kot sem na Kitajskem, v vaši državi in mine so jet lag.Če vam ne odgovori takoj, prosimo, pošljite mi sporočilo.Bom odgovor, da boste čim prej, ko sem ga videl.V mojem nedelovnih dni, lahko postavite vaše naročilo neposredno in zabeleži v vrstnem redu, z vašimi zahtevami, ali lahko pošljete sporočilo, da me je za Center za Sporočila, bom odgovor, da boste čim prej.

O Aplikaciji Fotografije

Vse te fotografije so posnete na podlagi dejanskih izdelkov.Barvna razlika je neizogibna, ker so drugačni luči in streljanje okolje.Dragi prijatelj, prosimo, veljajo pravi izdelek, ko ste ga dobili.Če ste stroge z našimi izdelki " barve, prosimo, dvakrat premislite, preden lahko naročite v naši trgovini, hvala za vaše razumevanje in sodelovanje!

O Plačilu

Trenutno lahko plačila z Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.fijet.si v prihodnosti.

O prejemu

1.Prvič, rad bi, da država, ki je ne morem nadzorovati hitrost dostave napraviti obljubo, za dobavni rok.Ura v vaši da je predvideni čas dobave, ni pravi čas dostave.Ampak obljubljam vam, da bom ladje iz vašega izdelka v najkrajšem možnem času po plačilu mimo varnostno preverjanje www.fijet.si.

2.Vsi naši izdelki so v skladu šel dvakrat preverite, prosimo poskrbite, da paket je v dobrem stanju, preden se prijavite za to.

O povratne informacije

Če ste nezadovoljni oblačila, ko ste dobili to, prosimo, kontaktirajte me, preden se odpravite slabo povratne informacije, bom poskusil rešiti težave in vam prijetno nakupovalno izkušnjo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vzorec Tipa Pismo
Ime Oddelka Otroci
Spol Dekleta
Rokav Dolžina(cm) Polno
Postavka Vrsta Puloverji
Tehnika Računalnik Pleteno
Zapiranje Tip NOBEN
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Rokav Slog Redni
Slog Priložnostne
Ovratnik O-Vratu
Oblačila Dolžina Redni
Številka Modela dekleta cardigan
Blagovna Znamka HuqiqiAlone
Dekoracijo vzorec
Material Bombaž

Podobni izdelki