20pcs/veliko Bleščic Risanka Samorog Snap sponke za Lase White Swan Živali Ostra Zlate Bleščice Fox Barrette Roza Star Srce Prijemala

€7.03

Na seznam želja

Oblačila Dodatki

Opis izdelka


* * * * * * * * Če bi dosegli USUS$300 , mi bo prinesel z DHL/EMS z brezplačno dostavo ! ******

Rainbwo in Samorog Lase Sponke za Dojenčke

1. 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti Lase Posnetek

2. Slog: bleščice lasnice

Podrobno Sliko za Risanka Mavrica in Samorog sponke za Lase/Trakovi

Naš Certifikat:

Barva Informacije:

1. Prikažemo slog in barve za vsak izdelek po naših podrobne fotografije in opise.

2. Prosimo, preberite in se seznanite z barvo description pred dajanjem naročila .Če niste prepričani, za vse informacije, prosimo, pišite nam za pojasnila. 3. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani, ki jih povzročajo številni dejavniki, kot so različne svetlosti vaš računalnik, monitor, drugačni luči svetlost iz mesta, kjer smo fotografiranje. 4. Prosimo, izberite vašo izdelkom skrbno in vprašati vsa vprašanja pred nakupom.Bomo odgovor A. S. A. P.

Dostava Pogoji:

1. Na splošno, predmete, ki bi bili dobavljeni v roku 5 dni po prejemu plačila potrdijo, da se prepreči kakršno koli težave, smo kaže, je dobavni rok do 10 dni na spletni strani.

2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, pričakujemo pozitivne povratne informacije in 5 zvezd podrobne ocene prodajalca, Bomo naredili enako za vas.če imate kakršne koli težave ali niste zadovoljni z našim izdelkom in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli pred pustite druge povratne informacije, vam bomo odgovorili v roku 48 ur.Hvala!Dobrodošli nakupovanje tukaj!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta Pokrivala
Slog Moda
Kakovost Vrhunska Kakovost
Oblika samorog, oblak, labod, fox, rože, ptice, ipd.
Vzorec Tipa Risanka
Številka Modela 80209
Vrsta Lasnice
Proizvajajo Velikost o 6x3cm
Blagovna Znamka Delovely
Ime Oddelka Otroci
Spol Dekleta
Poreklo CN(Izvora)
Izdelek materiala bleščice počutil
Material Poliester

Podobni izdelki