Silikonski trak steklena vrata in okna pečat zvočna izolacija vrat vetrobransko steklo vrat trak, odporen na veter. dnu samolepilne lesene K1B0

€8.51

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Mehki Silikonski Material

Površina vrat vrzel trak je spolzka, okolju prijazen material, nestrupen, in ne deformira tudi če je zložen malo v uporabi.Zmanjšuje hrup od zunaj, zadetkov drsna vrata, ki omogoča mirno in udobno bivalno okolje.Mehkega materiala Silikon je elastična, tako da vam ni treba skrbeti za poškodbe tal.

Temeljito soundproofing design

Tesnilni trak uporablja tri-plast strukturo in je zvočno izoliran.Zvok luknjo izboljšuje soundproofing učinek za 60%.Multi-function-odporen na veter, dustproof, vremenske, varčevanje z energijo, zaprta, zaprta, shockproof.

Visoka kakovost materiala

Posebna oblika z več veljavnosti za TideMC.Obloge je nepremočljiva in izdelana z debele obloge, tako da ga lahko uporabljate v vlažnih prostorih, kot je kopalnica.Je zadebelitev plast ima dolžino od 1 mm, njegova lepljivosti, je močan, in nikoli ne pade dol po namestitvi.

Primeren za vse vrste vrat

Steklena vrata, vrata dna, plastike, jekla, windows, aluminij zlitine okna, omare, garderobne omare, pohištvo, nihajna vrata, kopalnice.

O vratne špranje trak

Material: Silikonska guma;

Dolžina: 100 cm;

Širina 50 mm;

Barva: rjava, siva, pregleden

Enostavno in preprosto namestitev v 2 minutah.Lahko tudi prerežite različnih velikosti, glede na vaše potrebe.

Uporablja se lahko za vse vrste notranjih in zunanjih vrat.

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Material Silikonske Gume
Vrsta Tesnilni Trakovi
Številka Modela -

Podobni izdelki