Avto Vratu Ostalo Nepremočljiva Vzglavnik Sedežne Blazine Mehko Potovanja Auto Varnost Dobave Avto Dodatki Notranjost Glavo Ostalo Blazino Pad

€8.94

Na seznam želja

Notranja Oprema

Opis izdelka


Značilnosti:

1.Gradiva: vzglavnik uporablja napredne vzglavnik krpo, ki je nepremočljiva, anti-olje, za boj proti onesnaževanju, anti-tropilaelaps, anti-bakterijske, enostaven za čiščenje, z dobro žilavost, odpornost proti obrabi, dihanje in se lahko uporablja za štiri letne čase.Bombaž jedro uporablja počasi spomladi nazaj prostor peno pomnilnika .

2. Lajšanje stresa: Ergonomsko obliko ukrivljeni se popolnoma prilega vratu, sprostitev vratnih vretenc utrujenost, ki učinkovito pomaga in zmanjšanje vratnega vretenca tlaka med vožnjo , vam ponuja sproščeno, udobno okolje, tudi vožnja za dolgo časa.

3.Varnost: upočasni vozila pospeševanje in vztrajnostne sile pojemka , še posebej počasi dowm takojšen vpliv na hrbtenici, poškodbe med pritrditev nesreče .

4. Udobje Leavel: dober učinek oblikovanje in znižanja tlaka, močno temperatura prilagodljivosti, se lahko spremeni, glede na telesno temperaturo , nič tlaka za zaščito hrbtenice, pomoč cirkulacijo krvi, da bi se izognili otopelost, utrujenost in bolečine.

5. Namestitev in čiščenje: Enostavno namestiti levega in desnega gumba, tkanine, na površini se lahko odstrani in opere .

Teža Izdelka In Velikosti:

1. Teža:302 g

2. Velikost: 30*20*10 cm / 11.81* 7.87 * 3.94 v

package:

1 x Glavo ostalo Blazino Pad

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Materiala spominske pene + poliester
Postavka Višina 10cm
Element Teža 302g
Vrsta Vratu Vzglavnik
Set Kos 1
Ime Glavo ostalo Blazino Pad
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
Mfg Serijske Številke Avto sedež vratu vzglavnik
Postavka Dolžina 30cm
Element Širina 20cm

Podobni izdelki