DIHIN DOMA Luksuzni Jacquardske Blackout Zavese Zadebelitev roletnih Dvojno Plast Odtenek Zebra Žaluzije Prilagodite Zavese

€29.39

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Dvojno Roller blinds / Zebra Žaluzije Odtenek

Smo strokovni proizvajalec zebra žaluzije, okenske zavese,po meri, okna, senčila,roller blinds deli,nepremočljiva roller blinds.obe trgovini na debelo in trgovini na drobno.To je prav gotovo najboljša rešitev za vaš prijeten dom, ne oklevajte, kontaktirajte me za več informacij.Če še niste seznanjeni s tem žaluzije, si lahko oglejte si ta video na youtube: Pomembna Opomba: Naš minimalno naročilo: 3 kvadratnih metrov, zebra žaluzije največja širina 220 CM.Cena vključuje vse montažo opreme, lahko namestite zavese neposredno, ko prejetih naši trgovini bo tudi pošiljanje namestite pouk knjigo skupaj z embalažo.

Kako naročiti

Spoštovani kupec, če vam je všeč naša zebra žaluzije/roller blinds/nepremočljiva roller blinds in želite kraj, da, pls, da preverite to na prvi, hvala vam!1. korak .Ukrep windows velikosti, kot je prikazano sliko belows:

2. korak .Povejte naši trgovini, ki jo želite znotraj namestitev(stropna) ali zunaj namestitev(wall mount), kot je prikazano sliko belows:

Pls Opomba:

Če se odločite, znotraj namestite ,bomo odbitka 1cm za okno široko(ceilling mount) , tako da naše žaluzije lahko fit vaš okenski okvir !!!

Če se odločite zunaj namestite ,bomo povečali 5-10 cm okno za široko(wall mount) in povečanje 20 cm za višino, da naše žaluzije lahko fit vaš okenski okvir !!!

Korak 3. Potem se lahko naročite po povejte nam svoje zebra žaluzije zadnji velikosti kot slika je prikazano spodaj, vendar ne plačajo bi najprej zato,ker se bomo prilagodili cena za vas, preden boste plačilo naročila.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Lokacija Okno
Vrsta zebra slepi
Tehnika Tkanine
Uporablja Okna Vrsto Ravno Okno
Format Noge Vrv
Odpiranje in Zapiranje Menija Zgornji in Spodnji Biparting Odprta
Vzorec Tipa Cvetlični
vzorec TISKANE
Uporaba Doma
Številka Modela Luksuzni Zebra Žaluzije
Obdelava Dodatki Stroški Izključena
Blagovna Znamka DIHIN DOMA
Vrsto Namestitve Zunanja Vgradnja
Funkcija blackout
Material 100% Poliester
Slog Pastorala

Podobni izdelki