Amoled Za HTC Nexus M1 Google Pixel XL LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Nexus S1 Google Slikovnih pik LCD Zaslona Zamenjava

€20.41

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Tam je "brez Vrnitve" storitev v naši trgovini, ki je brez zameno za Združene države amerike, Kanada, Avstralija, velika Britanija, Francija, Španija, Nemčija, Rusija, Brazilija, Izrael, Južna Koreja, Savdska Arabija, ZDRUŽENI arabski emirati, Poljska, Nizozemska, Italija

O nas:

1. Naše podjetje se nahaja v Shenzhenu Huaqiang Severu , Smo specializirani za prodajo Originalni zasloni(Zaslon na Dotik ravnini, LCD,LCD+Zaslon ,Zaslon z okvirjem).

2. Če želite nakup katerega koli mobilnega telefona, zaslon, se, prosimo, obrnite na nas in zagotavljajo seznam izdelkov, vam ponujamo eno izmed najbolj ugodne cene in visoko kakovost izdelkov v industriji.

3. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Prosimo, uporabite okence za sporočilo ali trgovino manager, da nas kontaktirate za kakršne koli težave, vam bomo odgovorili v roku 12 ur.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Model 2 Za HTC Nexus M1 Pixel XL 5.5 palčni
Postavka Stanje Nova
LCD Kit Da,
Združljiv Blagovne Znamke Google
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
QC Vse tesed enega po enega pred odpremljeno
Kakovost Super AMOLED Vseh testiranih pred odpremljeno
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Material AMOLED
Zaslon > 3"
Blagovna Znamka BINYEAE
Številka Modela Za HTC Google Pixel
Ločljivost Zaslona 2560x1440
Model 1 Za HTC Nexus S1 Pixel 5.0 palčni
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki