VOHE EKG PPG Pametno Gledati Z Bluetooth Klice Smartwatch Moški Ženske Nepremočljiva Srčni utrip, Krvni Tlak Kisika v Krvi, Monitor

€32.20

Na seznam želja

Nosljivi Naprav

Opis izdelka


Moda pametno gledati

Uživajte modni lifestyle Vrhunsko tekmo Bluetooth klic Šport za Zdravje Življenje pomočnik

Preprosti poslovni slog

1.28 palčni IPS zelo poln na dotik občutljiv barvni zaslon, bi jasno vizualno doživetje na zapestje.Klasičen okrogel gumb za izbiranje načrta, cinkove zlitine glavni zadevi z udobno in odporne na obrabo TPU trak, plemeniti temperament, enostaven za nadzor v vsako priložnost.

Več značilnosti

Vgrajen več pametnih funkcij za vaše pametne gospodinja na vaše zapestje.HD velik zaslon Velik zaslon prikaže več informacij, s high-definition krasen zaslon Zdravje Upravljanje Pomaga bolje razumeti svoje zdravstveno stanje in uredijo življenje tlak kadarkoli in kjerkoli Športne analiza podatkov Natančno šport sledenje in pravočasno zbiranje športne podatke, ki pomagajo graditi zdrave športni življenjski slog Klic, sporočilo, opomnik Telefon, SMS, in WeChat vibracije opomnike lahko tudi zavrnete dohodni klic.

Anti-prstni odtis, HD, velik zaslon

Anti-fingerprint prevleka, z visoko ločljivostjo krasen zaslon, Ali je sporočilo & klic, lepo pokliče, ali zdravstvenih podatkov, je jasno prikazano, brez oljnih madežev in učinkovitosti je očitna.

Klici In Sporočila Opomnik

Ura je povezan z Bluetooth telefona, ki lahko prikaže sporočila, kot so telefon sporočila, WeChat, QQ, itd., in prikaz klicočega številke.Ko da ni primerno, da odgovorite na klic, vam lahko odložite neposredno.

Sprejem klicev s tehnologijo Bluetooth & pokličite

Lahko pokličete neposredno iz vaše gledanje, kadarkoli in kjerkoli.Izkušnje priročno življenje prinesel za pametne obrabe.

Nizka poraba čip

Uporaba MTK posebno pametno nosljivi čip, zmogljivo delovanje in stabilno delovanje.Spoznali nemoteno strani interaktivno delovanje in notranja funkcionalna zasnova.

Različne lepe klicanje

Različne lepo in kul klicanje, kot se odločite, različnih slog pokliče, da izpolnjujejo različne prizore.

Optični srčnega utripa, spremljanje

PPG fotoelektrično srčnega utripa, spremljanje tehnologije, non-intuitivno in natančno, prosimo, da si predstavljate.Beleženje močnih trenutkov, in celo snemanje trenutku, ko se vaše srce!

Krvni tlak & kisika v krvi,

Lahko enostavno izmerite krvni tlak in kisika v krvi, v zapestje, in razumeti, svoje telesno zdravje, kadarkoli in kjerkoli.Kisika v krvi, spremljanje Spremljanje krvnega tlaka

EKG+PPG spremljanje

Uporaba načela človekovih bioelectricity test EKG, je priročno in hitro.Vam z referenčno analiza mnenj, kot so utrujenost in duševnega stresa in skrbi za svoje telesno in duševno zdravje.

Športne analiza podatkov

Vgrajen senzor gibanja lahko posname različne vadbene podatke, kot so navodila, kalorije, srčni utrip, itd.med vadbo, vam z osebnim izključno uresničevanje smernice, predlogi, in naj bo vadba bolj učinkovita.Glavni vmesnik, lahko neposredno preverite število korakov in kalorije, zaradi česar vadba bolj priročno.Vam pomagajo zgraditi zdrav način življenja in da si padel v ljubezni z športov.Uporaba nove gibanja algoritem, zbiranje podatkov, ki je bolj natančen.

Multi-sport mode

V realnem času stalno srčnega utripa, spremljanje, pametna vadba algoritem, snemanje različnih korakov, srčni utrip in druge podatke za vas, da vam pomagajo razviti bolj primeren načrt usposabljanja.

Glasba druženje

Predvajanje glasbe, pripravite svojo najljubšo pesem seznamu, se za vadbo, vam uživajo dvojno sprostitev izkušnje šport in glasba.

Priročno življenje pomočnik

Korakov, kalorij, športne število prevoženih kilometrov in druge dnevne dejavnosti se spremljajo skozi ves dan.Spremljate svoj srčni utrip, krvni pritisk, itd.kadarkoli, kjerkoli.SMS, budilka, štoparica in druge majhne pametne funkcije, ki jih želite dodati energije za življenje.

Znanstveno spanja Izboljšanje življenjskega sloga

Analizirati spanja v različnih fazah spanja na noč, da vam pomaga ohraniti dober spanec navade in se kakovost spanja Vaše izključno zdravje manager Glede na stanje spanja, analizira kakovost spanja, in da razumne predloge in upravljanje.Kakovost spanja rezultat Ugotoviti kakovost spanja po času mirovanja in dajejo kakovost spanja ravni.

Multicolor neobvezno

Različnih pisanih trakov, kot se odločite, Raziskati več funkcij, Naj svojo osebnost, kažejo, Celoten zaslon na dotik Kalorij Korak Razdalje Spanje spremljanje EKG+PPG Srčni utrip Krvni tlak Kisika v krvi, Budilka dohodni klic Informacije obvestilo Bluetooth glasbe Daljinsko vodene kamere" Celoletne opomnik

Velikost in parametrov

Zaslon: 1.28 palčni IPS barvni zaslon 240* 240px Poln na dotik CPU: MT2502 Pomnilnik: 32Mb+32Mb Bluetooth: Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 Nepremočljiva: IP68 vodotesen Baterije: 200mAh litij-ionsko Polimer Polnjenje polnjenje baze Sistem: IOS8.0+ , Android4.4+

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost Zaslona 1.28 cm
ROM 128MB
CPU Model MT2502D
Prenos APLIKACIJE na Voljo Da,
Ločljivost 240*240
funkcija 3 Edentary opomnik,pitje opomnik,ogled informacij
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Band Materiala Silikagel
RAM 128MB
Snemljiv Pasu Da,
Kamera Zadaj NOBEN
Dropshipping Podpora
GPS No
Izdelave Cinkove zlitine/PC
App Fundo
Nepremočljiva Razred Strokovno Nepremočljiva
Kartica SIM na Voljo No
Vrsta Baterije Akumulatorska litijeva baterija
Zaslon Obliko KROG
Združljivost Vsi Združljivi
Nepremočljiva ip68
Mehanizem No
Sistem ios
Zaslon materiala Nano-kaljeno steklo
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija koledar
Način Polnjenja Magnetni naboj
Vrsta Na Zapestje
Slog Moda
Način Omrežja NOBEN
Zmogljivost baterije 200mAh
Blagovna Znamka VOHE
Združljiv Sistem IOS / Android
Baterija Snemljiv No
Več Klicanje Da,
Vrsta Zaslona IPS lcd zaslon
Funkcija 4 bluetooth klic
Funkcija 2 Multi-šport načini,glasba contror,našli iphone,štoparica,budilka
Jezik Grški
Ohišje Material ZLITINE
Funkcija 1 Koraki,Spanje spremljanje,Srčni utrip,krvni tlak,koncentracija kisika v krvi,

Podobni izdelki