Spominske Pene Obokan Nap Blazino, Posteljnina, Spalne Vzglavnik Vratu Podpore Blazine Počitek, Odmor Za Kosilo Blazino Materničnega Vratu Zdravje Blazine

€15.15

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


O vonj

Med proizvodnjo za dostavo proces, izdelek je v zaprti članici in vonj, ne more biti razpršena v času.Vzglavnik izdelki so ločeni od pillowcases, in lahko prezračevane v hladen prostor za 2-3 dni.Nekaj prijatelji, bolj občutljivi, zato je priporočljivo, da se razširi Prezračevati.

O Chromatism

Vsi izdelki v tej trgovini so sprejeti v naravi, zaradi razlike v sončni svetlobi, kota in Monitor.Obstajajo lahko nekatere barve razlika med sliko in izdelka, in dejansko barvo prevlada.

O mehurčki

Izdelek je plesni proces.Če je majhno luknjo ali zračni mehurček v notranje jedro je normalen pojav, to ni kakovost izdelka problem in ga je mogoče uporabiti z zaupanjem.

O slogu Standard slog: pomnilnik pena jedro slog.Nadgradili slog: bambus, oglje pomnilnik pena jedro slog.Premium slog: magnetni tkanine, podložene s peno pomnilnika core slog.Notranje jedro ni mogoče oprati in se lahko postavi v prezračevanem mestu, da se posuši.Pillowcases je mogoče oprati.

Ročno merjenje, je morda prišlo do napake 1-3cm, kar je normalno.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Del Vratu
Material Poliester / Bombaž
Teža 0-0.5 kg
Polnjenje Spominske Pene
Oblika U-Oblika
Razred Kakovost
Uporaba Posteljnina
Nastavite Vrsto No
Blagovna Znamka zhimengren
Niti Štetje 500TC
Funkcija Masaža
Tkanine, Štetje 50
Številka Modela ZT005
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Tiskanje

Podobni izdelki