Zapestje Sphygmomanometer Krvi Presure Monitor Srčnega utripa Utrip Prenosni Tonometer Samodejno BP Lisice Merilnik Krvnega Tlaka

€16.51

Na seznam želja

Opis izdelka


Zapestje Sphygmomanometer Samodejno Krvni Tlak Monitor

1. Enostavno upravljanje z 2. Ukrep zapestje skupno Smart vzdrževanja zračnega tlaka 3. HD angleški glas celici 4. Vgrajeno litijevo baterijo, se lahko uporabijo večkrat, ko je polna 5. USB cikel polnjenja, brez onesnaževanja, varstvo okolja in hitre, zanesljive 6. Nad tlak varstvo 7. KDO krvni tlak, zdravstveno stanje opozorilni trak 8. Aritmija poziv funkcijo 9. 90 nizov podatkov pomnilniško funkcijo za dve osebi od 10. Poizvedba podatkov v pomnilniku v zaporedju, 11. LCD zaslon visoke LOČLJIVOSTI 12. Postopek se samodejno izklopi za 1 minuti brez delovanja 13. Natančnost: krvni tlak ± 3% srčnega utripa ± 5% 14. Merilno območje: krvni tlak 0 ~ 280mmHg impulz 40 ~ 199 krat / minuto 15. Nadgrajena različica čipa, podatkov, ki je bolj natančen, daljše življenje

1.Blagovna znamka : GVDA 2.Številka modela : nokia CK-W355 3.Velikost :75*60*25 mm, 4.Manšeta obseg: 135~195mm 5.Zaslon: digitalni LCD zaslon 7.Vzdrževanja zračnega tlaka: način avtomatsko črpanje črpalka zrak 8.Dekompresijski metoda: magnetni ventil za nadzor tlaka 10.Kapaciteta pomnilnika: lahko zapomniti 90 sklope meritev podatki in časovne 11.Zaznavanje tlaka: polprevodniški elektronski tlačni senzor 12.Moč: Moč shranjevanje litij baterija in USB podatkov linijo prenosa 13.Delovna temperatura in vlažnost: +10 ° C ~ +40 ° C / 40% ~ 85% R. H. 14.Shranjevanje temperatura in vlažnost: -20~°C do+50°C/ 15%~90%R. H. 15.Čas polnjenja: 3 ure.Cca. 280 krat krvnega tlaka, test je na voljo v polno polnjenje.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 24 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Max Merilno Območje 150 - 199 PSI
Zapestje obod 135-195mm
Kapaciteta Pomnilnika dvojno 90 skupine merilnih podatkov
Delovanje Vlažnost 30% R. H.-85%R. H.
dekompresijski Celotno samodejno razširjanje način
Prisilno indukcijske polprevodniški elektronski tlačni senzor
Številka Modela CK-W355
Velikost glavne enote 65mm*80 mm*28 mm,
Blagovna Znamka GVDA
Izbiranje Premer 1.9 Cm & V
Poreklo CN(Izvora)
Metoda merjenja Impulz skeniranje/Oscilloscopic merjenje
Vzdrževanja zračnega tlaka Celotno Samodejni Način Vzdrževanja Zračnega Tlaka
Praznjenje Zraka Popolno avtomatsko zraka hitro izpušnih način
Krvni tlak Natančnost ±3mmHg
Krvni Tlak Merilno Območje 0-260 mmHg
Utrip vrednost ±5% izmerjenih podatkov
Vrsta Prikaza Digitalno
teža enota 105g
Delovanje temperature 10-40℃
Srčni utrip 40-199BPM
Pogoji shranjevanja 15%R. H.-90%R. H.
Prevozni pogoji -20-50℃
Moč DC 3,7 V

Podobni izdelki