Vintage Globoko V-Neck Appliques Čipke A-Line Poročno Obleko Z Beading Sashes Brez Rokavov Svilnato Organza Backless Poročni Obleki

€187.13

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


začetek

konec

Poročno Obleko, Toplo Nasveti :

1. Dragi prijatelj,mi standardnih dimenzij in po meri izdelane velikosti, cena je enaka, prosim, pustite nam vaše measurments če se odločite za "custom made"

Prosimo, glejte spodaj za merjenje navodila.

1) Popoln Bankrot = (v palcih ali v cm)

2) Pas =

3) Boki =

4) Širina z ramo ob rami =

5) Dolžina ramen do tal = (od ramen do tal s svojimi čevlji na)

6) Višina= (iz vrh glave, da se tla z čevlje)

7) Obleka barva = bela ali slonokoščena

2. Dragi Prijatelji,t on cena je samo za obleko, ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice,jakna,tančico in petticoat.

3. Dragi prijatelji,vse spremembe na velikost/barva/posebne zahteve niso sprejemljivi po naročilo presega 24 ur.

4. Če presegati 24 ur, velikost ali barvo ali podrobnosti vašega naročila potrebno spreminjati, prosimo, pošljite sporočilo za nas, vendar boste morali plačati provizij, prav tako prosimo, da odloži odpremi bo vaše naročilo, iskreno upam, da boste razumeli,dragi prijatelj.

-To je saten barve tabla,če je vaš poročno obleko, ne iz satena,se obrnite na nas za potrditev barve,hvala vam!

-Predmeti bodo poslali za TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Kitajska itd Post

Dobavni rok: 4-7 dni, ki jih TNT, UPS, FedEx, DHL

To je mednarodna pošiljko.Postavka bo couriered iz Kitajske na vaš naslov.Morda bomo krat obleke znotraj navzven za zaščito beading ali vezna.Bomo dal obleke v kurir vrečko.Parni pritisnite, je priporočljivo po mednarodnem prometu.

Pred odpremo bomo skrbno pregleda, poskušal biti nobenih težav.Ampak, če kupec se blago najti težave, vas prosimo, stik z nami, pomagali vam bomo ustrezno ukrepali.

-Če sem iskren,v večini časa, kupec ni treba plačati carino.Bomo ugotovi kot vzorec in nizke vrednosti, da bi se izognili davka.Vendar včasih v nekaterih državah,carinik lahko strogo.mi dont odgovorna vse carinske takse, Prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto.Če boste morali plačati carinske pristojbine, to je vaša dolžnost, da svoje države, kupec bi moral razumeti, da ta položaj.Lep pozdrav in hvala!

-Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vse naloge so razvrščene glede na vaše orderconfirmation.Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in atisfactory resolucija, taka kot je, vračilo ali zamenjavo, še en nov element za vas.

Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.

Nudimo BREZPLAČNO POPRAVILO na vašo obleko!Vendar poštnina, da ga pošljete nazaj in ponovno ladjar stroškov, da vam bodo tako na svoj račun.

To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.

-Zelo smo zadovoljni, da dela za vas, in vsa naša prizadevanja so s ciljem, da bi dobili več in več boljših storitev za podporo vaše potrebe v obleke ali poslovnih.Torej vaš vabljeni in zadovoljni komentarji vrnil, so za nas zelo pomembno.In da bo zagotovo pomagajo tako pri nas v prihodnje poslovno sodelovanje.In vaš poziv pozitivne povratne informacije bodo zelo cenim .Tudi pls nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave.Lahko pošljete e-pošto ali klepet z nami na črto,vse e-pošte je bilo odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Če ne boste prejeli našega odgovora,vljudno prosim znova pošljete vašo e-pošto,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Najlepša hvala za vašo podporo!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Dekoracijo Sashes
Številka Modela NA02
Nazaj Design backless
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Šivanje Čas 5-10 dni
Rokav Slog Špagete Trakovi
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Silhueta A-LINIJE
Izrez Proti-Vrat
Ocassion Večer,maturantski ples.pary.poroka.slaven,stranka
tovarna naslov Jiangsu,Kitajska
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Za Nosečnice Da,
Modni Element backless
Vlak Sodišče Vlak
Pasu Naravni
Materiali Šifon,Madeže,Čipke itd.
Slike Dejanske Da,
barve Bela,Slonokoščena,Rdeča,Šampanjec itd
Blagovna Znamka Liyuke
Zgrajena v Modrc Da,
Poročno Obleko Tkanine Organza in Tila
Po meri izdelano Na voljo
Velikost Accept Standard Size or Custom Size

Podobni izdelki