2020 Novo 1PCS Avtomobilske Sedežne Blazine PU Usnje Avto Sedeža Nastavite za Funda Asiento Coche za Honda Accord 2003 2007 za Qashqai J10

€24.77

Na seznam želja

Notranja Oprema

Opis izdelka


Opis Izdelka

Material: PU usnje, notranji goba sestava

Blazina velikost: 107 x 50 cm

Blazine barva: črna

Količina vključuje: 1 KOS

Značilnosti Izdelka:

1. Narejen je iz umetnega usnja in visoko elastična goba, in notranja plast je goba, ki lahko vodijo kolka in nazaj udobno po dolgotrajni uporabi.

2. Te zaščitne prevleke lahko zaščitite svoj avto sedež od prahu, rabo in površinski obrabi, in prepreči razpoke, madeži, izginja, umazanijo in hišne las

3. Skrbno sešiti visoke kakovosti usnja-ta blazine lahko popolnoma ujema vaš sedež.Super enostaven za namestitev, le dal pokrov na to, da se določi

4. Sedežne blazine lahko ne samo, da okrasite sedež, ampak tudi zaščito sedež.Plemenito in razkošno usnjeno oblazinjenje lahko izboljša razred avtomobila

O NAS

AUTOYOUTH Uradni Trgovina je le uradni trgovina pooblaščene neposredno iz AUTOYOUTH brez prenosa povezavo.Zavezal se je, da prodaja 100% prvotne avtentične proizvode.

O Dostavi:

Po plačilu , www.fijet.si traja okoli 12-48hs, da potrdite sklada kanal varno.Ko je potrjena, parcel, ki bodo dobavljeni v 48hours.

Ladje, ki jih www.fijet.si Standardna Dostava iz Kitajske.Paket prišel na vašo državo, sledenje podrobnosti je mogoče preveriti na lokalni pošti spletni strani.

Ladje, ki jih IML iz Rusije.Sledenje: https://www.17track.net/en.

Vrnitev & Vračilo:

Ni razloga za vrnitev blaga v roku 15 dni.Le parcelo, brez osebnih napak uporabo ali poškodbe, ki ne vplivajo na drugi-prodaja parcel.Ladjar stroškov, je nosi jih kupec.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in številko naročila.

O Povratnih Informacij :

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša businesss razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Avto Bi Univerzalne Velikosti za Vse Vrste Sedežev,
Element Širina 50cm
Osnovni Material Zgrinjati Tkanine
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
Postavka Vrsta Sedežne Prevleke & Podpira
Postavka Dolžina 107cm
Izdelka Funkcija Okrasite in zaščito sedeža
Element Teža 0.85kg
Blagovna Znamka AUTOYOUTH
barve črna
Vrsta Materiala PU
Notranji material 8 MM Visoko Gostoto Pene Pomnilnika
Posebne Funkcije Praske in Obrabo Odporne
Mfg Serijske Številke avto sedežne blazine
Set Kos 1
Postavka Višina 0.8cm
Slog Moda Sedeža

Podobni izdelki