OneckOha Lakiranih Metulj Broške Nosorogovo Kristalni Cvet Pin Žensk, Oblačila, Pribor, Nakit Broška Pin

€1.96

Na seznam želja

Nakit Sklopov & Več

Opis izdelka


Pred prodajo Storitev

Če ste obresti v vse predmete v moji trgovini,samo stik z mano!!Bom poskusil moje najbolje, da vam boljše cene, če ste klepet z mano za Trademanager ali napišete e-pošto, da me.

In če želite kupiti različne predmete v moji trgovini in potrebujete manj kot MOQ (Min.Naročila), lahko tudi stik z mano.Jaz vam bo omogočilo, da premešamo, da za plačilo.

Plačilo:

1).Preden vaše naročilo, prosimo, potrdite podrobnosti z nami, če imate na zahtevo na predmete.

2).Prosimo, da plačilo v roku 3 dni od naročila, če je to mogoče.

3).Smo le ladja blaga za vas glede na naslov, ki ste writed v www.fijet.si,če ga želite spremeniti,morate opazili, me je.

4)sprejemamo Multi način Plačila

Dostava:

1).Vaše naročilo bomo obdelali v 2-3 dni po plačilu.

2).Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli zamude naročil, če smo jih pošiljajo.Ker Hitrost dostava je izven našega nadzora.

3).Kitajska Post Air Mail bo trajalo približno 15-30days, da pridejo; EMS treba 5-8 dni, da pridejo; DHL in UPS traja 3-5 dni, da pridejo.Če bi se med vikendi,da bo trajalo 1-2 dni več.Hvala vam za vaše razumevanje.

4).Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

5).Vas prosimo, da nas kontaktirate s kakšno vprašanje,vam bomo ponudili zadovoljivo odgovoriti.Ne predloži spor po želji.Še enkrat hvala!!

6) Brezplačna dostava za Vsa naročila preko Kitajske Post Air Mail v naši trgovini,in če boste morali prejeti hitreje preko kurirja,ki je dodatno kurirja zaračuna plačani.

Povratne informacije :

1).Zanašamo se na www.fijet.si je Povratne informacije in kupcev zadovoljstvo, da uspe.Torej,vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite 5 zvezdicami v povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev.Mi vam bo dala najboljše cene in boljše storitve ko bi naslednjič.

2).Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spora o www.fijet.si.Pomagali vam bomo rešiti problem.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, da nesreço morda boste morali, če bi šel kaj narobe,ampak bomo poskušali naše najboljše, da vam zadovoljujoče rezultate.

3).Nam je mar za naše redne stranke,in bomo vedno trudijo, da bi vam pomagala.Upam, da se vzpostavi dolge podjetja z vami...

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Fine ali Moda Moda
Blagovna Znamka OneckOha
Broške Tip Broška Zatiči
Material Nosorogovo
Slog Trendy
Številka Modela A060Q
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Spol ŽENSKE
Obliko\vzorec Živali
Postavka Vrsta Broške

Podobni izdelki