Android Avto Radio, GPS, vodja enote Multimedijski Predvajalnik za Kia Ceed Cee bi JD 2013 2016 Stereo Navigacija WIFI

€74.33

Na seznam želja

Opis izdelka


Opomba: Element, Brez DVD-ja .ne CD.

Standardne Funkcije: GPS + Bluetooth +WIFI + FM Radio + Volan Control + Mirro povezava

Možnost: Povratne cam / Spredaj DVR / DAB / DAB+ / TPMS

1, brazilija kupec je treba predložiti vaš CPF ali CNPJ številko in vaše polno ime.

2, prosimo poskrbite, da bo ta avto gps navigacija primerna za vaš avto natančno, preden bi, če ne veste, prosimo, da nam pošljete vaš avto armaturne plošče sliko in leto in blagovne znamke na naš e-pošto, vam bomo odgovorili v roku 1-2days,hvala. 3, Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo z blagom, prosim, ne nam slabo oceno ali odprite spora neposredno, vas prosimo, da nas kontaktirate v času.smo strokovna ekipa za ugotovili, da je uporaba problem ali problem kakovosti za pomoč, ki ste jo pritrdite. ..

Čisto Android OS 9.0 : WIFI Različici

1. Procesor: Quad-Core Cotex A7 , MTK8227L

2. RAM: 1 GB DDR3

3. ROM: 16SLO

Čisto Android OS 9.0 :

1. Procesor: Quad-Core Cotex A7 , MTK3561

2. RAM: 2GB DDR3

3. ROM: 32GB

1.Nadgradili Dvojni sistem ogledalo povezavo:IOS/Android ogledalo povezavo 2.2-Din avtoradia MP5 predvajalnik z kapacitivni zaslon na dotik, 3.USB DVR Armatura deluje Cam: video avto player lahko povežete dash fotoaparat in ima vse funkcije, pomišljaj cam, cikel snemanja,nesreče auto-detection,pakiranje zaslon 4.Zidava-v Bluetooth 4.0 z A2DP/Hands Free/imenika Podporo Bluetooth hands-free (prostoročni klici Bluetooth predvajalnik glasbe Samodejno nalaganje Imenike Samodejno nalaganje Zapisov 5.Vgrajen WIFI: Povezovanje z WIFI, in boste našli nov svet,najbolj primerno, eno je spletni zemljevid. 6.Volan Učenja: Z njim lahko upravljate funkcije, ki jih potrebujete za volan, bolj priročno 7.Vgrajen GPS sprejemnik, ki je združljiv z Waze/Navfree/Google Zemljevid itd: Od takrat naprej, tako dolgo, kot je destinacija, lahko greš kjerkoli želite in nikoli ne izgubijo še enkrat! 8.Zgraditi v 32 G Flash Pomnilnika za Glasbo/Navigacijski Podatki Zemljevida/Video 9.Visoka ločljivost: 1024P Full HD vam čudovita izkušnja za gledanje HD video 10.Zadajview camera input funkcija: Morali izbrati kamero, avto je priključen na hrbtni orodje za samodejno stikalo(potrebna opcija) 11.Vklop / izklop z auto-pomnilnik za shranjevanje funkcijo, 12.Podpora zagonski zaslon logotip prilagoditev vrste avto je logotip se lahko prilagodi izberite z youself 13.Različne EQ zvočne učinke izbor prizora 14.FM/AM radio: lahko poslušate na promet v realnem času, novice boradcasts, vremenske napovedi, itd..., tako, da je dolgočasno vožnjo ni monoton

Značilnosti: ● 9 palčni zaslon na dotik in 1024 x 600 vrhunsko vizualno opremo, polno RCA video izhod ● Podpira glasovno iskanje, quad-core 1.2 GHz frekvenco ● Android 8.1 sistem, dual channel CAN-bus polje pod pogojem, da ( povezava med avto in stereo ) ● Super-jasno 1080P video užitek, brezžični zrcaljenje zaslona ( pametni zabava sharing ) ● Podporo volana nadzor in canbus sistemom, parkirni senzor in auto stikalo poprodajnem varnostno kamero.Podpora online / offline zemljevidi, Bluetooth 4.0 za tekoče prostoročno klicanje in visoko kakovostnih pretakanje glasbe

●.Multilanguage: Kitajski, angleški, portugalski, arabski, ruski, nemški, francoski, turško , špansko, italijansko, itd ( model več kot 70 vrst jeziku )

Opomba: dodatki niso vključeni Canbus ,Samo Volan naučijo nadzora .

Ruski Lanuage

Pomembno Opozorilo:

NAŠE STORITVE:

① Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas prosti čas, vam bo odgovoril v roku 12 ur .

② Prosimo, da nam priložnost, da vam služijo, ne odprete spor , Spor je ravna s platforme na platformo, ki je ne strokovno, ne more rešiti temeljnih problemov, zaupajte nam, ko imate težave, se obrnite na nas čim prej, smo strokovno ekipo rešiti problem za vas .

③ A fter prodajo, garancija:

NO1: 1 leto, garancija

NE 2: Prejel 2 let lahko podaljšana garancija (plačane neobvezno) Logistika obvestilo: mi Smo NE odgovarja za MOREBITNE uvozne dajatve, po meri pristojbina, Sinhronizacija z doplačilom ali carinski zamudo.Če parcela je vrnitev nazaj k nam zaradi kupci zavrnitev izplačila nad pristojbine, mi NE bi bilo poslati parceli prosimo, preverite pri vaši državi Carinskega urada, na kaj se ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakup nekaterih državah je Carinski lahko zaračuna davkov pri uvozu blaga iz druge države, kot so uvozne dajatve,Davek na Dodano Vrednost, nakup Davek ,pristojbino za Carinjenje itd.kupec, kot je uvoznik so odgovorni za plačilo teh stroškov,Kupec ne more preklicati dražbi ali zahtevek za vračilo ali poslati v tem primeru pošiljamo samo potrdil naslov.Ne bomo ladjo PO Box.Prosimo, da nam non-PO-Polje naslov.Če potrebujete za delo v dnevno.Svetujemo vam, da ladja na vaš službeni naslov.Prosim, pustite pravi telefonsko številko za ladjar enostavno in hitro dostavo postavka za potrebe carinjenja.O dhl daljavo.Mi bomo uporabili druge pošiljke, če ne boste plačali dodatno daljinsko pristojbina ampak čas dostave, bo zavrtite več več . 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Ime Modela 2 DIN Android Avto Radio
Za Vozila Znamke/Modela KIA
Vmesnik Plug and play
Napetost 12V
Ločljivost 1024*600
Out Power 4*45
Max Zunanji Pomnilnik 128G
ROM 16 G
Posebne Funkcije Wifi Funkcija
Velikost Zaslona 9"
Din Double Din
Vrsta Materiala Metal +Plastike
RAM 1G
Digital Media Format JPEG
Operacijski Sistem Android
Element Teža 1.5kg
OSD Jezik Srbski
Blagovna Znamka carmitek
TF/Micro SD Slot, 0

Podobni izdelki