4 Pack Ribolov Ugriz Alarm Elektronski Ribe Palico Vabe Opozorilni Indikator LED Alarmi Dnevno/Nočni Ribolov Krapa na Prostem

€17.26

Na seznam želja

Ribolov

Opis izdelka


Glasnost zvoka&Občutljivost Prilagoditev: glasnost zdaj se lahko prilagodi, če vam ni všeč, lound glas (max. 90dB) in celo obrnil, da izključite.Lahko prilagodi občutljivost glede na vaše ribolov okolje.Prilagodite občutljivost morate glede na velikost vode in hitrost vetra, da vam z boljšo ribolov, izkušnje in zmanjšanje lažnega alarma.

Ribolov Ugriz Oprema Opozorilo:S glasen alarm za opazili boste, ko riba ugriz vabe, ne skrbite, boste zamudili nobene ribe še imate več kot 10 ribiško palico ob istem času.

Brez Skrbi: Ne skrbite za svoje ribe linije.Ribolov alarm ne bo dae laksa.Gre s silikonsko rokav, ki ustreza večini ribiško palico velikosti in bolje ščiti vaš ribiško palico.Zavrni vaš strah, da bo dae laksa ali ribiško palico.To bo poganjal 3 LR44/AG13 gumb baterije (vključene), ki je nizko porabo energije porabijo in trajajo 100 ur.

ligent: lahko rib, brez hrupa na popolnoma temno noč.Ne boste se prestraši, po nenadni iztočnico rib ugriz, ker njegov glas je nastavljiva.Lahko tune, da zvok, in njena lučka LED bo vas obvesti, ko je riba je ugriznil.Je primerna za otroke, ribolov začetnik, ribolov navdušenec, ki imajo več rib poljaki ali nekdo, ki ne želite zamuditi nobene ribe.

Sponke in trak za pritrjevanje: Enostavna namestitev

barva:črna

Material:plastika

velikost:8x6.5x4cm

Vsebina Paketa:

4 x Ribolov opozorilo

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Kot je prikazano
Velikost as shown
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki