HeyModel Človeški Prebavni sistem model

€95.80

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Izdelek in Značilnosti:

O HeyModel:

HeyModel Medicinske Tech Skupina je bila ustanovljena leta 1993. Trenutno tržno center v Šanghaju zajema 1500 kvadratnih metrov in proizvodnjo znanja v visokotehnoloških razvoju področje tudi zajema več kot deset tisoč kvadratnih metrov.Heymodel je razvila v visokotehnološko podjetje z lastno raziskave in razvoj, proizvodnja, prodaja in servis sistema.

HeyModel izdelek obsega 9 series in več kot 1000 vrst, npr.: zdravniški pregled, diagnoza, klinika, zdravstvene nege, ženska in malčke, anatomija, tradicionalna Kitajska medicina, stomatologija in vzorec oddelek.Od Mednarodne Trgovine Oddelek je bil ustanovljen leta 2005, so bili izdelki se izvažajo v skoraj 80 državah in regijah, in večkrat je zmagal na ponudbo v okviru Združenih Narodov.

HeyModel je bil priznan po mednarodnem trgu in zmagal čast za Kitajsko.Bi želeli sodelovati s starimi in novimi prijatelji doma in v tujini, za razvoj z roko v roki.Bomo po najboljših močeh prizadevala, da služijo medicinsko izobraževanje in bolj izjemen prispevek za zdravje ljudi.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost 1
Material PVC
Model HM-02301
Ime prebavnega sistema model
Paket Po meri
Blagovna Znamka heymodel
Številka Modela HM-02301
Napetost 110v
Neto Teža 1,2 KG

Podobni izdelki