Dete Pomladi, Jeseni dekliška Oblačila sklop Otroci bombaž 2 kosa Otrok, obleke, perilo, oblačila oblačilo za dekleta Božični kostum

€16.93

Na seznam želja

Deklice Oblačila

Opis izdelka


12M velikost : plašč, dolžina 30 cm,rokav 31 cm,bankrot je 62 cm,hlače je 38 cm, je primerna za 70 cm višina 24M velikost : plašč dolžina 31 cm,33 cm rokav,bankrot je 71 cm, hlače je 39 cm, je primerna za 80 cm višina 3T velikost : plašč, dolžina 33 cm,35 cm rokav,bankrot je 73 cm, hlače je 41 cm,je primerna za 90 cm, višina 4T velikost : plašč dolžina 36 cm,36 cm rokav,bankrot je 75 cm,hlače je 42cm,je primerna za 100 cm višina 5T velikost : plašč je dolžina 36 cm,40 cm rokav,bankrot je 78 cm,hlače je 44 cm,je primerna za 110 cm višine, če se otrok maščobe,prosimo, izberite večjo velikost.Ročno merjenje, lahko 1-3cm napako. pošiljko

1, Običajno, bomo brezplačna dostava blaga, ki ste ga kitajska post air mail, prosim stik z nami prvič, če želite, da ladja po DHL, UPS, EMS, Fedex ali druge ladjarske družbe.

2, Zaradi imamo opravka z veliko naročil vsak dan, običajno bomo poskrbeli za pošiljko v roku 1-5 dni, prosimo, počakajte potrpežljivo in se opravičujem za neprijetnosti vas.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .Pozitivne (5 zvezdic) je zelo pomembno za nas , prosimo, dvakrat premislite, preden pustite nam povratne informacije.

2. Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativno (1-3 zvezde) povratne informacije ali naredite podrobno oceno.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


barve roza,rose,zelena,siva
Zapiranje Tip Puloverju
Material Bombaž
Vzorec Tipa Trdna
Postavka Vrsta Kompleti
Slog Moda
Ovratnik O-Vratu
Blagovna Znamka GeeryBB
Rokav Slog Redni
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Spol Dekleta
Številka Modela a230
Rokav Dolžina(cm) Polno
Vrste Vrhnjih Oblačil plašč
Poreklo CN(Izvora)
Ime Oddelka Otroci

Podobni izdelki