MAGICRIG Ročni Prijem, NATO Ročaj z NATOM Železniškega 15 mm Palica Objemka Hladno Čevelj Nastavek za DSLR Fotoaparat Kletko Video Kamere

€37.65

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


MAGICRIG NATO Vrhu Ročaj Opremo Komplet 321

Opis Izdelka:

Prilagodite ravnovesje: Razen za potisnete naprej in nazaj na NATO železniški bilance fotoaparat je center gravitacije, ročaj je naprej in nazaj, nastavljiva za vas, da najti ravnotežje položaj vašega ploščad.To je zelo enostavno sestaviti in razstaviti ročaj.

Ročaj palice objemka lahko priložite 15 mm palica, na katero lahko priključite Mikrofon šok gori, monitor gori ali EVF Gori.

Dvojno hladno čevelj: ročaj prihaja z dvema vgrajenima hladno čevelj, ki bi lahko pritrdite na mikrofon gori ali flash svetlobe.

Pritrdilne točke:Nizi 1/4" -20 in 3/8"-16 luknjami na ročaj za namestitev dodatne opreme, kot je Žogo z glavo,palico objemka, magic arm, itd.

Ključ: gre z imbus ključ na strani, ki se priključi magnet znotraj ročaj.Uporabite ga lahko za različne namene, lahko sprostite tiste vijake na drugi strani in se lahko spremenijo spredaj nazaj usmerjenosti glede na vaše potrebe.Tako da, zaradi česar je zelo enostaven za uporabo za uravnoteženje fotoaparat za ročno uporabo.

Material: Aluminij Zlitine

Neto Teža: 275 g

Paket Vključuje:

1 x NATO Ročaj

1 x 15 mm Palica Objemko(Z Arri iskanje pin)

1 x 15 mm Palica(15 cm)

1 x NATO Železnici (48 mm)

1 x Imbus Ključ

2 x 1/4 -20" Vijak

1 x 3/8 -16" Vijak

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Tip
Material Aluminij
Številka Modela 321
Blagovna Znamka MagicRig
Neto Teža 275 g
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
barve črna

Podobni izdelki