Visoka Občutljivost Strokovno Podzemnih Zlato Detektor Kovin TX-960 z nepremočljiva iskanje tuljavo Nakit Kopač Zaklad Lovec

€116.53

Na seznam želja

Opis izdelka


Strokovno Underground Metal Detektor TX-960 Pinpointer Zlato Detektor Zaklad Lovec Optičnega with13" Nepremočljiva Iskanje Tuljava

Opis:

Ali ste doživeli ali začetnik, ta stroj je primeren za širok spekter vaše odkrivanju okolja.Z One-Touch delovanja, TX-960 pooblastila v zvezi z pritiskom na en gumb, prilagodi enostavno za tla mineralov in je takoj pripravljen za začetek iskanja.

Uporaba:

Odkrivanje kovinskih predmetov pokopan pod zemljo.Pogosto se uporabljajo v varnostno preverjanje, Arheološka Raziskovanja, na prostem iskanje zaklada, materiala preverite, itd.

Pred uporabo predloge

1.Če napačen signal je prikazan med sonda, prilagodite občutljivost na nižji položaj in začnete uporabljati na nižjo raven občutljivosti.

2. Ne uporabljajte v zaprtih prostorih.Detektorji kovin so primerne za zunanjo uporabo, saj elektromagnetni signali iz veliko gospodinjske naprave lahko motijo delovanje detektorja.Če delate v zaprtih prostorih predstavitve, morate najprej zmanjša občutljivost in odkrivanje diska je treba proč od gospodinjskih aparatov, kot so računalniki, televizorji, klimatske naprave, in mikrovalovne pečice.Če je vaš detektor naredi nenavaden pisk, izključite napravo.Hranite stran od predmetov, ki vsebujejo kovine, kot so betonska tla in stene.

3. Prosimo, uporabite 1 9-voltni alkalne baterije (6F22), Če želite, da uporabljate polnilne baterije, priporočamo, da uporabite nikelj-metal-hidridne baterije.

Funkcija:

1,One-touch za enostavno upravljanje, ali ste doživeli ali začetnik, lahko uporabite takoj.

2, Lep design bi vaša naprava je popolnoma drugačen od drugih.

3, Visoko Svetlost LED Svetilka – Dodatne bliskavice držalo za noč iskanje, uporabljajo visoko svetlost LED svetilko.

4, 13" Nepremočljiva iskanje tuljavo lahko uporabniku iskanje kovin v vodi (upravljavec ni vodotesen)

5, Cilj ID Legenda na LCD zaslona—Deluje v povezavi s Ciljno ID Kazalec, ki označuje cilj, je verjetno identitete.Obstajajo besede in slike prikazujejo verjetno material: ŽELEZO, FOLIJE, 5 CENTOV, GALUNOVEC, CINK, niti centa, 25CENT, 50CENT+, potem je pomagati uporabniku, da najdete in se odločite, ali želite kopati spali cilj same po sebi.

6, VSI kovinski in Diskriminacije načini za izberite, one-touch delovanje, diskriminacije omogoča uporabniku, da prezreti smeti in sicer nezaželenih predmetov z enim dotikom gumba, enostavno uporabo, lahko preverite na LCD-zaslonu jasno prikaže znak, ki Označuje, kateri je bil izbran ali odpovedana, tako da označite ustrezno besedo na LCD zaslonu.

7,Kovanec Globina Kazalnik— globina kovanec, ali podobne velikosti cilj, je navedeno v 2-palčni korakih.Zamahom nad ciljno z iskanjem tuljavo 1 cm od tal, da bi dobili najbolj natančno branje.

8. Indikator stanja baterije—Označuje trenutno stanje baterije.Detektor bo ohraniti polno zmogljivost do baterije je treba zamenjati.Zamenjajte baterije, ko je le 1 segment preostale.Lahko pričakujemo več kot 8hours nenehno dela glede na vrsto baterije in kakovosti.Dostop in zamenjavo baterije 1*9V(6F22) tako, da potisnete pokrov off nadzor stanovanj.Odstranite baterij, ko TX-960 bodo shranjene za daljša od 30 dni.

9. Občutljivost Nastavljiva—V TX-960 ima osem (8) nastavitev za občutljivost, uporabnik prilagodi po drugem okolju.

Izdelki vključujejo:

1 x Controller

1 x Zgornji del Stebla

1 x Iskanja Tuljavo & Steblo

1 x Krilo Matica & Navojnim Vijakom

1 x angleški Priročnik

1 x Slušalke

1 x Torba

Dostava in Predajo Večino artiklov iz naše trgovine bi bilo odpremljeno v 3working dni po plačilu verified by www.fijet.si stroške prevozov, ki kotirajo NE vključuje dodatnih stroškov za oddaljena območja, ki kotirajo, ki jih Express podjetja ETA(predvideni Čas Prihoda), prikazane v prospektu določen z ladjarske družbe, da pa ne more biti kot razlog dostave zamudo spora.Mi NE bo odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje, stavke, višje sile ipd.Ruski kupci, ki so bile potrebne, da izpolnite ime in priimek; Brazilski kupcev zahteva, da zapusti CPF/CPNJ Številko; Čilski kupcev zahteva, da zapusti RUT število po Meri Dajatve in Davki, Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Vrniti, Če je predmet prejmete, ne, kot je opisano,se, prosimo, obrnite na nas in sicer v 7 dneh in vrnili element za pravega.Če je predmet prejmete DOA (poškodbe ob prihodu) ali napak izdelkov, nas kontaktirajte.Zamenjave ali povračila, bo na voljo po sporočilu.Nekateri nizko vrednotijo elementov morda ne bo vrnil.Vsi, ki NISO Prodajalec vrne Napako, pomorskega prometa in provizij bi se na računu kupca Vse vrnitev izdelki morajo biti v originalni paket z vsemi dodatki vključeni.Garancija stojimo za naše izdelke, tako da ste vedno pokrita!Dokazati, da nudimo BREZPLAČNO šestmesečno omejena garancija.Prosimo, da preberete naslednje pomembne informacije o Garancijskem Politike.Smo prijetje vse izdelke brez napak v materialu ali izdelavi za najmanj 6 mesecev od datuma nakupa.Smo v celoti zagotoviti strankam zamenjavo ali vračilo kupnine v roku 7 delovnih dni, če je postavka DOA (poškodbe ob prihodu).Garancijo izključuje običajnih izdelkov življenjsko dobo obrabe-out, obrabe ali zlorabe.Garancija ne velja za pogoje, ki izhajajo iz nepravilne uporabe, zlorabe, malomarnosti, nesreče, nepravilne uporabe, nepravilne namestitve ali spremembe.Povratne informacije Prosim pišite nam najprej, če obstaja kakršen koli problem pri plačilu, dostavi ali prejetimi izdelki.Negativne povratne bo ne pomaga rešiti problem.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Napajanja Na Baterijski Pogon
Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave Kovinarstvo
Z LCD Zaslonu, Ali Ne Da,
Blagovna Znamka TIANXUN
Številka Modela TX-960
Certificiranje ROHS

Podobni izdelki