24PCS Božič Bombaž Embalaža Vrečko Božično Darilo Vrečko Adventni Koledar Vrečko Stranka Korist Zavijanje Paket za Božični Zabavi

€8.75

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


24PCS Božič Bombaž Embalaža Vrečko Božično Darilo Vrečko Adventni Koledar Vrečko Stranka Korist Zavijanje Paket za Božični Zabavi

Bullet točk:

1. Večnamensko okolju prijazno grobe vrečo, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih predmetov, kot so majhna darila, kovanci, nakit, prigrizki, bonboni, poročno darilo, kozmetični steklenice, kozarce, kremo in vse druge majhne vsakdanje predmete ohraniti vse, kar je čisto in urejeno.

2. Majhen retro jute darilo vrečko z klasičen videz, ki je opremljen z edinstveno dvojno vrvico, ki omogoča vrečko enostavno zapreti in odpreti, da se prepreči izgubo elementov.

3. Notranjost je izdelana iz mehkih materialov, da se prepreči praske ali da stvari čisto.

4. Božič sladkarije, vreča je narejena iz okolju prijaznih naravnih perilo, močan in vzdržljiv, in se lahko ponovno uporabi večkrat.

5. Božični zabavi temo material: Božič bombažne vrečke se lahko uporabljajo kot vrvico, darilne vrečke, primerna za Božič stranke, rojstnodnevne zabave ali kot stranke, poroke, Božič tematskih stranke, itd.Primerna pa je tudi za shranjevanje sladkarije, prigrizki, ure, verige, blago, zapestnice, draguljev, darila, obrti, nakit, mornarji ipd.

Opisi:

Material: bombaž in bombažno krpo

Torba velikost: 10*14 CM

Paket je vključeno:

24*vrečke (12 naključnih vzorcev)

24*posnetki

1*10 metrov konoplja vrv

1 nastavite*oznake

☆☆☆☆☆☆

●Nižje cene, visoko kakovost za vaše 5-zvezdic.

●Prosimo, da na dotik, če vsak ladjar /postavka težave.

●Zahvaljujemo se vam za vaš čaka.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki