Mmlong 12 cm 4 Segment Ribolov Vab Pesca Swimbait 17 g Crankbaits VMC Kavljem Umetne Trdi Vabe Wobbler Ribištvu Tackle Isca

€3.81

Na seznam želja

Ribolov

Opis izdelka


Mmlong 12 cm 4 Segment Ribolov Vab Pesca Swimbait 17 g Crankbaits VMC Kavljem Umetne Trdi Vabe Wobbler Ribištvu Tackle Isca

Proizvodnja Opis

Opis:

Ta vrsta 4-segment fishing lure je dve bolj močan visoki VMC kljuke, bolj trajne, ko je ulov velike ribe.Ribe modelov funkcijo 3D, veren jezen oči in visoke ločljivosti telo podrobnosti.

Pod vodo, ti vab gladko in hitro, potapljanje in plavanje realno za privabljanje plenilci.Trpežne ABS materiala, ki zagotavlja več let ribolova.Posebej zasnovan, da bi pritegnili ščuka in muskie.

Specifikacije:

Material: Super ABS Trde Plastike

Dolžina: 12 cm

Teža: 17 g

Ribolov Kavelj:2 VMC kljuke bolj trpežne

Paket vključuje: 1 x fishing lure

Podpora mešani skupini, lahko označite barvo, ki jo potrebujete in pustite sporočilo Bomo poskrbeli, kot vašo zahtevo!OEM/ODM je dobrodošel, prosimo, glejte priložene barve grafikon za referenco.

Toplo opomnikov!

Vse pro duct slike so resnične fotografije, mogoče imajo off barvo, medtem ko brskanje na različnih vrst opreme, slike, prikazane so samo za referenco le,upam, da boste razumeli.

1.prosimo, kliknite na "prikaži mojo trgovina" ali " prikaži mojo Topselling Izdelki ", da bi dobili več elementov, ki si želijo z nakupovalno košarico.V zgornjem desnem z nakupovalno košarico

2.kako rešiti problem, o " ne more dostaviti, da "?V zgornjem desnem z nakupovalno košarico.

3.Naš kupec zaščite varuje samo načini plačila na www.fijet.si, kot je opisano spodaj.Če imate kakršno koli vprašanje o plačilu, prosimo, da contacr nas.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO), Kot smo mednarodni prodajalec, vse elemente, ki bodo dobavljeni neposredno iz Kitajske.Opozarjamo, mednarodni dostavo zelo odvisna od tega, vreme, prazniki, Carinsko kontrolo, ect.prosim, počakajte za vaš paket potrpežljivo.Na splošno,ZDA čas dostave je približno 7-14 delovnih dni.Za večino drugih držav, to ponavadi traja okoli 15-25 delovnih dni za vašo državo.Zakasnitev lahko se je zgodilo med vsako počitnice kot Božič ali novo leto,itd.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Stranka je 100% zadovoljstvo je naše osnovno načelo in cilj! 2. Naročila se obdelujejo pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.V primeru nekaterih predmetov ni na zalogi,bomo poskrbeli, da bi takoj. 3. Bomo vaše sedežu v www.fijet.si kot vaš naslov za dostavo, LE pls zagotoviti registrirate prave informacije in ne bomo odgovorni za vsak napačen naslov za dostavo;kupljene predmete, ki bodo dobavljeni v roku 72 ur. 4. Morebitne uvozne takse in dajatve so na kupca odgovornost.Če želite zagotoviti, da boste prejeli na min davek, smo se deklariral kot "Darilo/Vzorec" z nizko vrednost.

Bomo poskušali naši prizadevajo za vzdrževanje visokih standardov odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas, prosim, kontaktirajte nas takoj, preden daš negativne ali nevtralne povratne informacije, zato smo lahko razumemo vašo skrb in rešiti problem je v prvem času.Če blago nobenih težav.Delali bomo z vami rešiti vsak problem in vam zadovoljivo rešitev.Prosim, ne zapusti nas, nevtralne ali negativne povratne informacije, brez obrnete na nas.Če niste slišali od nas v 24 ur, prosimo, preverite vašo masaže v vaš poštni nabiralnik in poskusite naročila nam prek trgovino upravljate e-pošto ali pa nas pokličite, mi smo vedno tukaj, da se potrudili, da bi odpravili težavo nam zgraditi zdravo pozitivno in uspešno ali skupnosti skupaj!Re predlog in svetovanje 1. Če imate komentar ali nasvet o tem, kako izboljšati ali inovativnih skušnjava,pls pustite vaše sporočil v naši trgovini.poslali vam bomo novega lure kot darilo v primeru uspeha. 2. Če ste lov na velike ribe,pls, pošljite nam slike in poslali vam bomo novo lure kot darilo za vaše testiranje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Gradbeništvo 4 Segmenti lure
Položaj Ocean Rock Fshing
Blagovna Znamka Agoie
Kljuke Znane blagovne Znamke VMC Kavelj
barve 4 Barve Vabe
Obroči močno nerjavečega jekla
Oči Živo 3D jezen oči
Kategorija Morska Voda Za Ribolov Vabe
Plavati Dejanje Potapljanje/privlačen
Lure Teža Približno 17 g
Številka Modela Swimbait ML03C
Telo Material Super ABS Trde Plastike
Lure Dolžina 12 cm
Vrsta Umetne Vabe

Podobni izdelki