Brezplačna dostava >>>>17 palčni Beli Barok Keshi Keishi Pearl Obesek & Verige Ogrlica

€15.52

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


Dostava :

kitajska zraka post Običajno traja 15-48 delovnih dneh prispejo

Če želite uporabiti druge express, prosim, pustite sporočilo ali klepet z nami na spletu,

vam bomo najboljšo ceno, UPS, DHL, FEDEX, EMS, Kitajska Post Zrak so na voljo.

in pls biti skrbno : o DHL, ladijski promet pristojbina je tudi na podeželju.u lahko pogledate na spletni strani najprej ugotoviti, ali oddaljenih območjih.to mora plačati za extral, ladijski promet pristojbina za podeželska območja.pls obrnite na prodajalca o podrobnostih.hvala

Opomba: upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od logistike podjetje in lokalno vreme, carinski/dolžnosti, poštnina, upam, da si razumevanje.

Vrednost Komercialni Račun:

Da bi vas dobili te dobrine hitro in plačali manj davka (morebitne uvozne dajatve so kupci odgovornost), smo vedno se računa v nižji vrednosti, tako da carinjenje bo zelo enostavno in hitro.

Če ne želite, da bi račun v nižji vrednosti, prosimo, da nas obvestite o tem, kako veliko vrednost, ki bi jih radi pokazali na račun, ko oddate naročilo.

Storitve Jamstva:

če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

veseli smo, da vam pomaga s vračilo ali zamenjavo v roku 5 dni po prejemu izdelka, pod pogojem, da so vsi originalni embalaži in dodatke, ki so v prvotnem stanju.

če vam je ljubše, vrnitev blaga nazaj za več rešitev, se obrnite na nas vnaprej.kupci, ki so odgovorni za vrnitev stroškov dostave, pod nobenim pogojem.

Povratne informacije:

Če ne boste zadovoljni z izdelkom ali storitvijo ,prosimo, kontaktirajte me in ne dajejo nam ali negativen naravni povratne informacije,Smo vam mora zadovoljivo rešitev.

Zanašamo na eBay ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej, Vaše povratne informacije in DSRs so zelo importantto nas kot boljšega DSR rezultate vplivajo na naše iskalno mesto na www.fijet.si.Radi bi, da zaslužite svoje dobre povratne informacije in 5 zvezdicami, DSR rating.Vaše dejanje nam bodo pomagali našim mleko in kruh .Če nam ni dal dovolj velik razlog za 5-star letniku na vsaki DSR, vas prosimo, da nam sporočite, kako vam lahko zaslužiti vaš 5-zvezdic pred oddajo yourscores!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka NoEnName_Null
Spol ŽENSKE
Številka Modela 2356
Pearl Obliko BAROČNI
Funkcija Fitnes Tracker
Veriga Tip Vrvi, Verige
Material Biser
Obesek Velikost MM
Pearl Tip Sladkovodnih Biserov
Fine ali Moda Moda
Ogrlica Tip Moč Ogrlice
Postavka Vrsta Ogrlice
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Slog Trendy
Kovine Tipa Silver Plated

Podobni izdelki