3 v 1 G-Spot Zajec Analni Dildo, Vibrator za Odrasle Sex Igrače z 10 opozarjanje z Načini za Ženske Polnilna Klitoris Vagine Stimulato

€12.37

Na seznam želja

Seks Igrače

Opis izdelka


3 v 1 G Spotter Zajec Analni Dildo, Vibrator Sex Igrače za Žensko Odraslih z 10 opozarjanje z Načini Nepremočljiva Klitoris Stimulato

Ključne Funkcije:

1.Luksuzni USB polnilne trojni užitek rabbit vibrator 2.Ukrivljen gred ciljev vašo G-spot, medtem ko ekstra debele, podjetje "zajček' ušesa spodbujajo vaš klitoris in kotne analne kroglice nudijo okusne dvojno penetracijo igra 3.10 načini vibracij 4.USB polnilne za predvajanje povsod v svetu 5.šepet tiho, nepremočljiva, super-močan motorji 6.Polnjenje za 90 minut, za 120 minut igre čas

Kako se počuti:

1.Vsebuje lateksa: Št. 2.Vsebuje ftalate: Št. 3.Prilagodljivost: Prilagodljiv 4.Material: Medicinski Silikon+non-toksične ABS 5.Nepremočljiva: Potopne

Opombe:

1.Ko uporabite, bolje, da uporabite z lube.Bo povečati svoj spolni užitek. 2.Prosimo, čiščenje pred in po uporabi. 3.Ne namakajte v vodi dolgo časa.

Pakiranje Vključuje:

1 x Trojno Rabbit Vibrator 1 x USB Kabel 1 x Uporabniški Priročnik

O Paket

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportaion.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


analni vibrator analni vibrator
Spolnost No
Postavka Vrsta Vibratorji
Številka Modela EB54
Funkcija 17 Polnilna Klitoris Vagine Stimulato
LesbianPower
Velikost Vibrator
Funkcija 13 Vibrator rabbit
Nespodobno Sliko No
Vrsta G-Spot
Intimno Blaga
Material Silikonski
Vibrator Za Ženske
Funkcija 12 s Ušesa Zajček
Funkcija 15 G-Spot
Funkcija 16 Vibratorji
Funkcija 14 vibrator seks
Blago Certifikat Kakovosti ce
Poreklo CN(Izvora)
feature3
Vibrator Za Klitoris
Blagovna Znamka HIWUP
Igrače Za Nekaj
Prilagoditev Na Ljudi
Vibrator Za Women1
Funkcija 1
Dildo, Vibrator Za Ženske

Podobni izdelki