Procesor Hladilnik Za Mitsubishi CB0479-H01 MMF-04C24DS-RCB 40*40*15 mm DC 24V 0.09 Hladilni Ventilator

€9.09

Na seznam želja

Opis izdelka


Procesor Hladilnik Za Mitsubishi CB0479-H01 MMF-04C24DS-RCB 40*40*15 mm DC 24V 0.09 Hladilni Ventilator

Smo strokovno Tablet, Mobilephone, Računalnik, Industrijskih deli dobavitelja, dobrodošli, da nas kontaktirate za ugodni ceni na debelo!

D escription :

* Barva: Črna

* Postavka Stanje: Novo Blagovno Znamko

* 100% Testirani pred Odpremo

Opozorilo: *navodila za Namestitev, ki niso vključeni, Smo ni odgovoren za morebitno škodo, povzročeno z namestitvijo dodatne opreme, prosimo, bodite prepričani, da veste, kako ga namestite pred ponudbo,Zahvaljujemo se vam za razumevanje! *Prosimo, NE kupiti, če ga ne sprejme, A+ razred Ventilatorja združljiv z različnimi flex kabel številke, kot je naš naslov/opis/foto članic iz ponudbe na trgu, hvala vam!Paket vključuje:

1x Fan skrbimo za Vaše Potrebe!

Nasveti Ukrepi

1. Brazilija stranke: Če se odločite, DHL, prosimo, povejte nam vaše davčne ID, ki je DHL zahtev, temveč bomo sledili vas, da izpolnite prijavljeno vrednost, ne ka rry.

2. Izjava : Če imate posebne zahteve na vrednost izjava, prosim, pustite sporočilo za nas.Če ne boste, bomo razglasi za privzeto.

3. Po meri Davčna : Prodajalci ne odgovarja za morebitne uvozne dajatve, po meri davek ali po meri zamudo.

Če niste v redu s plačuje po meri davka, če je na žalost vaš paket, ki bo potekala v carinskih, prosim, ne naročite .

4. Kurir daljinsko pristojbina Težava: Ko se odločite, ekspresna dostava, kot so: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, itd., prosimo vnesite svoje kurirja spletni strani družbe, da jo potrdite, če je vaš naslov, v oddaljenih območjih, določenih s kurirsko podjetje, boste morali plačati doplačilo, ali bomo izberejo cenejši način ladje , ker ladijski promet pristojbina ste plačani, niso vključene dodatno zaračuna.Prosimo za razumevanje tega especial položaj.

Dostava

* Za multi-predmet naročila, prosim, NE predloži plačila, dokler ne boste osvojili vse elemente, ki jih želite združiti.

* Pripravimo in se dogovorite za pošiljko po prejemu vašega plačila.Vse blago, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni, razen v Kitajski prazniki.

Garancija

Stojimo za vse naše proizvode s 30-dnevni denar nazaj ali exchange garancije .

Prosimo, testiranje pred določitvi in ne odstranite oznako in obojestranski lepilni preden ste potrdili izdelka ne boste imeli nobenih težav.Kupec enkrat odstranite oznako, ne ponujamo garancijo.

* Če predmet prejmete, ki ni v stanju, kot je opisano(razen združljiv predmet), mi bo takoj vam vračilo ali zamenjavo(Realno sliko in druga dokazila, ki morajo biti navedeni).

* Če je vaš element, ki ne ustreza ali ne želite, ga lahko vrnete za nadomestilo(manj ladijski promet).

* Za vrnitev pošiljke, prosimo, obrnite na nas oskrbujejo predmet, število in razlog za vrnitev(Vrnitev sprejemljivo, do 15 dni po prejemu postavka).

* Če je predmet, ki je vaš prossession več kot 7 dni, se šteje, uporabljajo /rabljena, bomo Samo ponuditi nadomestno storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta .

* Vračilo bo izdan v roku 1-2 delovnih dni po prejemu vrnjenega artikla.

Prosimo, obrnite na nas in nam omogočajo, da bi bilo prav, če imate kakršno koli vprašanje vašega naročila, vam Bomo kot odgovor na vse preiskave, ki jih zaprite za naslednji delovni dan .

Povratne informacije

* Če ste zadovoljni z našimi izdelki in naših storitev, vljudno prosim, pustite 5 zvezda.

Povratne informacije so za nas kot spodbuda in kot koristna usmeritev za druge kupec prijatelji in če je mogoče , prosimo,

pišete tudi podrobnejši komentar o vrstnem redu, smo jih cenim, veliko .

* I f ste nezadovoljni z izdelki ali naše storitve na žalost , preden ga odprete, spor ali pišete negativne povratne informacije o tem , prosimo, kontaktirajte nas na prvem mestu.Obljubimo, da bomo vedno tu za vas, dokler težava ni rešena, za vaše zadovoljstvo!

Stik

Na našo customer service ponovitev odgovoriti na vprašanja, dnevno na delovnih dni.

CN: 9 - 6PM RU: 4 AM-1PM

AU: 11 AM - 8PM KRALJESTVU: 1AM-10 AM

DE: 2AM-11 AM NAS: 8PM-5AM ET

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Ventilator Velikost Drugo
Uporaba Računalnik Primeru
Blagovna Znamka osatych
Številka Modela CB0479-H01 MMF-04C24DS-RCB
Ljubitelj Življenja 50000 ur

Podobni izdelki