2 v 1 Skate Skuter Skateboard Kolo z Odstranljivo Sedeža z Nastavljivo Krmilo & 3 LED Kolesa za Otroke Otrok Uresničevanje Igrače

€32.24

Na seznam želja

Igrače & Hobiji

Opis izdelka


3 Kolesa 2 v 1 Otrok Skuter z Odstranljivo Sedeža z Nastavljivo Krmilo Led Kolesa Aluminij Zlitine za Otroke Uresničevanje Igrače

Podrobnosti:

2-v-1 Nastavljiv Skuter z Remavable Sedež: Sedi način na ta skuter pomeni, da majhni otroci lahko uporabite kot vožnja, nato preklopite na scoot način, ko se počutijo malo bolj varno.Krmilo ima 5 nastavljiva višina možnosti (54-64-68-72-76 cm), sedež je popolnoma odstraniti z 3 višina možnosti (25-28-31 cm), različne ustreza za otroke v različne višine.

Trikotni Stabilno Strukturo: 3 kolesa in Non-slip krmilo izgradnjo znanstveno trikotni stabilno strukturo, omogoča skuter bolj stabilno med drsna proces, in to ni enostavno, da prevračanje.Gume, oblazinjeni ročaji zagotavljajo optimalen oprijem, otroške roke ne bo slip off preprosto , otroci bodo več varnejši, ko drsna.

Omejeno Težo Krmiljenje: Opira na otrokovo telesno moč, 45-stopinjski nagib lahko dosegli volan, center gravitacije, se nagne na levo zavijete levo, se nagne na desno, da ga zavrtite v desno, to lahko pomagajo uveljavljati otrokove bilance.

Zadebelitev Kolo z Barvnimi Led: Na obrabo-odpornih in visoko elastično PU material je uporabljena za učinkovito izboljša odpornost proti obrabi kolesa in vožnja udobje.Ima odlično blaženje in hrupa, zmanjšanje zmogljivosti in je primerna za različne površine. 2 Led kolesa v sprednji, ki so opremljeni z barvnimi Led utripa, ko je skuter premika, bi več veselja za otroke vadbo.

Dragocene in Dolg Čas Uporabe: maksimalna obremenitev sedeža in pedala so 60kg in 100 kg, tako da je ta skuter lahko uporabite v različnih obdobje enega otroka, ali pa uporabite za otroke različnih starosti, primerna je za otroke v starosti od 1-10, to je super dragocen skuter.

Specifikacije:

Telo Material: PC + Aluminij Zlitine

Material kolesa : PU

Telo Velikost: 56 x 27,5 x 76 cm / 22.04 x 10.82 x 29.92 palčni

Velikost kolesa: 12 x 4.5 cm / 4.72 x 1.77 palčni

Obremenitev Teža: 100 kg

Vsebina Paketa:

1 x 3 Kolesa, Skuterja

1 x Namestitveni komplet

1 x Uporabniški Priročnik

Opomba:

1. Prosimo, prepričajte se, da je otrok v spremstvu staršev, ko on uporablja nov skuter prvič.

2. Padec je neizogibno, da se prepreči praske, ureznine in odrgnine, prosimo, zaščito otrok, ki jih nosi čelade, ščitniki za kolena, komolca blazine, rokavice, itd.

3. To scooter je primeren za otroke v starosti od 1-10 , teža omejitev je 100 KG.

Plačilo >>

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >>

1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >>

1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >>

1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >>

Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol Unisex
Material Plastični
Starostni Razpon 8-11 Let
Vir Napajanja NITRO
Značilnosti Vožnja Na
Dimenzije 56 x 27,5 x 76 cm / 22.04 x 10.82 x 29.92 palčni
Kolo Število Tri
Slog Tricikel
Številka Modela skuter za otroke
Plastika Tip PC
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 56 x 27.5 x 76cm / 22.04 x 10.82 x 29.92inch

Podobni izdelki