Nove Pu Usnje Bluze Za Ženske Seksi Dolge Rokave Gumbi, Womens Vrhovi In Bluze, Ženske Ulične Casual Chic Srajce Lusas

€3.64

Na seznam želja

Ženska Oblačila

Opis izdelka


Postavka vrsta:majica Material:PU usnje Style:seksi,moda,športna,urad dama,ulične Barva:črna,rdeča Velikost:4 velikosti 100% čisto nov

Velikost Grafikona

Za vsak kupci: * Dragi prijatelji, komunikacija je zelo zelo zelo pomembna.Dobrodošli, da nas kontaktirate. * Velikost : Prosim, pustite sporočilo za svojo višino,težo,prsi,pod prsi,pasu in kolka po tem, ko bi,, bomo poskušali naši moči, da vam nasvete, bolje velikosti. * Pozitivne Povratne informacije, je pomembno, se najprej obrnite na nas, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Vse težave bodo rešene za vas.Hvala vnaprej. 1. www.fijet.si podpira Visa, Paypal , Boleto,MasterCard,Maestro Debetno Kartico,Webmoney,QIWI in Prenos preko banke.

2.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi bomo poslali iz blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu preverjeni.

2.Ladjar stroškov, ne vključuje uvoznih davkov, kupce, ki so odgovorni za carine.

3.Če ste nujno potrebovali artiklov, prosimo izberite fast shipping, kot so DHL, EMS, E-EMS, TNT, itd. 1. Če niste zadovoljni z nakupom ali velikost ne ustreza, vas prosimo, obrnite na nas hitro in lahko smo izmenjavo eno za vas, ampak kupec je odgovoren za vračilo poštnine. 2. Če ste prejeli napačen element, vzemite sliko predmeta kraj, kjer ima napako in da nam pošljete, bomo preverili, ali je kakovost vprašanje, potem pa bomo poslali še enega za brezplačno, če pa so kakovost vprašanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vzorec Tipa Trdna
Sezona Pomlad/Jesen
Blagovna Znamka Bigsweety
Poreklo CN(Izvora)
Dekoracijo Žepi
Rokav Slog Redni
Vrsta Tkanine Batik
Številka Modela ženske bluze
Slog Ulične
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Material Poliester

Podobni izdelki