Brezplačna Dostava za 5 Stopenj Mačka Drevo Platforma za Mačke, ki Odlikuje s Popolnoma Praskanje delovnih Mest viseči mreži, Oblazinjeni Ostriž in Bingljati Žogo

€63.59

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Brezplačna Dostava za 5 Stopenj Mačka Drevo Platforma za Mačke, ki Odlikuje s Popolnoma Praskanje delovnih Mest viseči mreži, Oblazinjeni Ostriž in Bingljati Žogo

ČVRSTA KONSTRUKCIJA: Izdelana za carb-certified natural iverne in okrepiti z letve na dnu za zagotavljanje splošne stabilnosti, varnosti trak, omogoča, da se zasidra na steno za dvojno varnost in preprečuje tippling nad VELIKO SPROSTITVENI prostor: je opremljena z zasebno stanovanje z 2 vhoda in mehko blazino notranjosti zagotavljajo mirno in udobno območje curl za dremež in skrivanje način.Mačka viseči mreži, poleg in oblazinjen vrh ostriž, ponuditi svoje mačji dovolj izbire, da nap ali salon.VEČ RAVNI: gre s 5 ravni platforme, ki zagotavljajo veliko zabave za plezanje gor in dol za različne višine, da zadovoljijo svoje vsakodnevno vadbo.Vaši mačji bo ljubezen sit ali določijo na vrhu ostriž na raziskavo njegov grad in uživajte v opazovanje ptic.

Obstaja veliko izdelkov v naši trgovini.Dobrodošli vaš obisk!

Spodaj je link za našo spletno trgovino:

1. Postavke, poslana iz skladišča v Evropi so na voljo naslednje države: Združeno Kraljestvo,Francija,Španija,Italija,Avstrija,Nizozemska,Belgija,Luksemburg,Poljska,Irska,češka Rep.,Denmark,Hungary,Slovakia,Slovenia,Sweden,Portugal,Latvia,Estonia,Lithuania,Finland,Croatia,Bulgaria,Romania,Greece.

Če ne najdete vaše države, v zgornjem seznamu, se obrnite na nas.Nekaj drugih državah so na voljo tudi za dostavo.

2. O evidenci:

a.Ker je element, ki je poslana iz skladišča v tujini, pravi popis ni vedno posodobitev v času.To pomeni, da včasih izdelka, ki ste jih naročili, je že razprodan.V taki situaciji lahko naročilo prekliče ali pa sprejme nadomestni prostovoljno.Če želite preklicati naročilo, prosimo, izberite razlog za "druge".Hvala.

b.Običajno je obnova obdobju je približno 10-45 dni.Če ste pripravljeni čakati, prosim, postavite red in podaljša čas obdelave ustrezno.Bomo dali prednost vaše naročilo, ko postavka je na zalogi znova.

3. O kurirja stroški:

a.Ne bomo zaračunali kurirja stroškov, če je domače dostave, razen nekatere oddaljene povezan otokih.

b.Morate plačati kurirja stroškov, če je skladišče, ki je ne nahaja v vaši državi.

4. O obdelavi čas in čas dostave:

a.Potrebujemo 1-3 dni za obdelavo vašega naročila (pričakujejo, prazniki).

b.Čas dostave je približno 5-10 delovnih dni.

c.Prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju in dostavo kartico.Včasih kurir bo pustil kartico, če niste doma, potem boste morali stopiti v stik z kurir družba sami.

5. Ne bomo odgovorni za svoje carine.In prosim, bodite pozorni, da vaš center za sporočila, vam bomo stik z vami, če obstaja kakršen koli dokument, ki je potrebna, ali če so obdavčena.

6. Prosimo, preverite, ali je element v očeh kurir.Če obstaja kakršen koli problem s paketa, vas prosimo, da fotografije za poškodovane polje in predmet naenkrat, saj dokazov.To je pomembno za uveljavitev odškodnine za vas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost 145cm/141cm
Vrsta Mačka plezanje okvir / pohištvo
Vrste mačka drevo
Blagovna Znamka Hitro jjeza
Material Les
Številka Modela AMT0050/AMT0027GY
Fearture Multifunkcijski igrače za hišne živali
barve Bež/Siva

Podobni izdelki