165w Bluetooth Nadzor Zatemniti LED Luči Akvarij Mesečini Akvarij Morski Koralni Greben Ribe Lučka Rastlin Gojenje Rib Tank Svetlobe

€77.21

Na seznam želja

LED Osvetlitev

Opis izdelka


165w LED Luči Akvarij Bluetooth Nadzor Celoten Spekter Mesečini Akvarij Razsvetljavo Led-Lučka za Greben Koralnih Rib Specifikacija

Zakaj 165W porabijo le o 110watts pri polni moči? 1) Je stalnica uporabiti pravi 3watt LED čipov. 2), Da se zagotovi njegova kakovost in dolgo življenjsko dobo, bomo pogon tej luči s 480-530mA varno currenty, tako da vsak LED je o 2watt. 55x2watt=110watt. 3) Dodatno watt drived za višje currenty pomeni manj v vedno koralni greben od NOMINALNE vrednosti ne poveča preveč.Na drugi strani lahko shranite svoj denar na elektronskih računov.

Pošiljko

Od ponedeljka do petka, smo ladjo blaga vsakdanje.Za sobotah,nedeljah in praznikih,pošiljko, ni avialible.

Vsa naročila, bo poslana v roku 3 delovnih dni po plačilu .

Mi ladje preko UPS,USPS,DHL,FEDEX,DPD,ePackage,ect.Prosimo, upoštevajte, izbrali bomo hitro, zanesljivo in ekonomsko način dostave.Če morate uporabiti poseben nosilec,prosimo, pišite nam in nam sporočite.

Prosim, pustite ga avialable naslov in telefonsko številko na dostavo informacij.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov in telefonske številke.

Za prijatelje v samoti,je doplačilo za ladijski promet pristojbina.Prosimo, da potrdite svoj naslov, lahko dobite UPS/USP/DHL/FEDEX/DPD ect.storitev pred nakupom.

Vaše razumevanje in sodelovanje, bi bilo zelo cenjeno!Garancijo nudimo 1 letno garancijo na dele, pri normalni uporabi, Med garancijskem roku, če vse napake, ki se dogajajo , prosimo, pošljite nam slike, tako da so naši inženirji lahko analiziramo, kaj se je zgodilo.Če je potrebno, vam bo poslal nadomestni deli brezplačno.Če je več kot šest mesecev, odkar nakup svetlobe(s), kupci plačali za ladijskega stroškov.Če ne, bomo bear brezplačno za vas.Prosimo, da nas kontaktirate tudi, da bi dobili vzdrževanje navodila v času!Da bi prejeli vaše naročilo brez davka ali nižje dajatve .bomo razglašena je tako nizko, kot je mogoče .Na prijavljeno vrednost ne vpliva na dejansko ceno izdelka ali tržnih vrednosti ,kažejo le na svoj carinski da shranite dajatve za vas .Opomba

1. Uvoznih dajatev, davka in davka na dodano vrednost ali druge skrite polnjenje, ki niso vključeni v cene, te stroške kupca odgovornosti;

2. Prosimo, preverite pri svojem lokalnem carinskih ali lokalne davčne organe o podrobnosti dajatve, pristojbine pred nakupom;.

3. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve, ti stroški niso vključeni v postavko ceno in ceno ladijskega prometa, ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko izberete element gor ne confus jih za dodatnih stroškov ladijskega,v nekaterih državah morda ne bodo dobavljeni brezplačno, prosimo, pišite s poizvedbami pred nakupom.

Povratne informacije

Bomo cenili, da so vse naše stranke lahko objavite pozitivne povratne informacije, komentar in 5-star DSRs(Podrobne Ocene prodajalcev), ko prejmete predmet.

Potrebujemo vašo pozitivne povratne informacije podpora :vaša podpora res daj nam moči, da nenehno zagotavlja dober izdelkov in odlične storitve za stranke, bi vas vljudno prosim, pustite me negativni povratne informacije in 5 zvezdicami ocen?hvala lepa vnaprej .Bomo rešili vsak problem za vas, prvič : če je kaj narobe, o izdelku, se najprej obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije, smo obljubili, da bomo rešili problem za vaše popolno zadovoljstvo.

Prizadevali si bomo, da zagotavljajo najboljši po-prodajnih storitev in garancijo, da prepričajo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Je Zatemniti Da,
Garancija 1 Leto
Razmerje& Layout Celoten spekter vključno z UV Vijolične led
Poreklo CN(Izvora)
Napetost 85-265V
Moč 165w
Ime izdelka wifi aquarium led osvetlitev, možnost zatemnitve
Funkcija WIFI nadzor, spodbujanje vzhod zahod lunar krog
Vir Napajanja AC
Številka Modela HYA05-W55*3-W
Dolžina 40cm
Postavka Vrsta Rastejo Luči
Uporaba led luči akvarij za koralni greben fish tank
Širina 21.2
LED Čip Epileds/Bridgelux/Cree za Prilagajanje
Vir Svetlobe LED Žarnice
Telo Material ABS
Značilnosti Wifi Celoten spekter led luči akvarij Zatemniti
Metoda Nadzora wifi nadzor prek telefonov
Blagovna Znamka populargrow
Certificiranje FCC
Ohišje barva črna

Podobni izdelki