Jewelled Kristalno Butt Plug Kovinski Analni Čep Sex Igrače za Ženske, Moške, iz Nerjavnega Jekla Prostata Masaža Seks Odraslih Izdelkov Trgovina

€3.59

Na seznam želja

Seks Igrače

Opis izdelka


Prosimo Naročite naši trgovini!!

Bomo ohlapno dati nekaj Kuponi!!Za naš navijačev podporo!!Znesek kupon je negotova!!(2$-10$ No prag) Za Več Podrobnosti, prosimo, preverite v "Feed" !!

Paket vključuje

1 X Analni Čep

Opis Izdelka

1.100% čisto nov,Kovinski material. 2.Barva: Roza, Rdeča, Vijolična, Pregleden, Črna 3.Velikost izdelka: Medij: L94*D32mm 4.Kristalno Diamond Analni čep. 5.Net teža: 80 g 6.Diskretno paket,paket izdelkov s črno plastično vrečko brez spol besede,varovali bomo vašo zasebnost. 7.Nepremočljiva:100%nepremočljiva 8.Embalaža:Diskretni embalaži. 9.Enostavno čiščenje:Po uporabi,Toplo vodo in milo se lahko uporablja za čiščenje,s posebno čistilo in razkužilo.

Funkcija/Učinkovitost

1.Nov slog in visoka kakovost 2.Prijazno velikost noge omogoča lažje vstavljanje 3.Lahko pomaga okrepiti orgazme, ko odstranite med vrhunec 4.Velika za začetnike

Opomba

1.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

O Paket

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z air bag/rumena mehurček plastični okvir, da bi se izognili poškodbam med prevozom.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi dosen ne recevie v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Če obstajajo kakršne koli druge težave , Kliknite na Pomoč:

https://helppage.www.fijet.si/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.www.fijet.si/buyercenter/index.htm#cente

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka SHAKI
Postavka Vrsta analni čep
Material Nerjaveče Jeklo
Spolnost No
Nespodobno Sliko No
Velikost 1 X Anal Plug
Številka Modela LS-JS-07-1
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki