Najnovejše iz Nerjavečega Jekla Vratu Obroč Ovratnik za Zadrževanje Necklet Ropstva Zatiči na Daljavo za Odrasle BDSM Igre, Seks Igrače Za Moški Ženski

€12.68

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Podroben Opis Izdelka

Najnovejše Unisex iz Nerjavečega Jekla Vratu Obroč Ovratnik za Zadrževanje Necklet Ogrlica Ropstva Zatiči na Daljavo za Odrasle BDSM Igre, Seks Igrače .

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate:)

Material: Nerjaveče Jeklo

(1) Najnovejši Unisex Iz Nerjavečega Jekla Vratu Obroč Ovratnik Za Zadrževanje Čistost Zatiči Zaklepanje Igre, Seks Igrače.

Ovratnik ima eno O-obročki za pritrditev verige, vezi ali drugih ropstva prestavi.Pomeni, da lahko varno zaklepanje vaš sub za igrače po vaši izbiri.Lahko tudi pripnete povodec za ovratnik in vodi vaš sub okoli in bi jim sledili vse vaše ukaze.

Notranji premer je 14.0 cm, širina 2,0 cm.

(2) teža ta postavka je približno 320 g.

Opomba: blago, velikost merilne metode, oprema za merjenje in tako na različne bo imel malo napak, običajno + - 1 mm napake so normalne, ne pripadajo kakovosti problem ali ne, je predstavil

Naša štafeta je kakovost in verodostojnost, vsak izdelek pred izdajo, bomo še enkrat preveri ali usposobljeni, ne prevzemamo vrne, prosimo za razumevanje, hvala vam!Menim, da ob prejemu blaga boste razumeli, da je naša zaveza.

Nudimo majhni trgovini na debelo, trgovina na debelo cena je cenejši, prosimo, pošljite e-pošto na mene, se bom lahko za zagotavljanje veleprodajni cenik.

imamo lastno inženir v proizvodnji in moder načrta za usnje andstainless jekla, proizvodnja.mi lahko sprejmete OEM naročila ali vzpostavljanje novih proizvodnih za svoje modele.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Nerjaveče Jeklo
Spolnost No
Blagovna Znamka HF Letenje Tiger
Poreklo CN(Izvora)
Velikost free size
Nespodobno Sliko No
Številka Modela Nova

Podobni izdelki