Otroci Super Mario Luigi Kostum Cosplay Pustna Obleka, Kostum

€5.80

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Otroci Super Mario Luigi Kostum Cosplay Pustna Obleka, Kostum.

Kostum vsebuje splošno jumpsuit z gumbi navzdol trakov in priloženo rdeče dolgo majico rokavi.Obleka je končal z rdeče "M" klobuk, in brki.Pregled velikost grafikona za dodatne informacije.

Vse superheroj ogrinjala izdelan z visoko kakovostnih saten, to je dvostranski, živahen 2-barvni Superheroj cape s toploto prenese logotip.Ti so za Otroka Velika, ENA VELIKOST USTREZA VEČINI Ogrinjala.Ogrinjala ukrep približno 25" od vrha na dnu robom.

Značilnosti:

1) na Quanlity Saten

2) Dvojni stranski

3) Vratu slog kavljem in zanke zapiralo, ki ga

4) Velikosti na Voljo: Dolžina 70 cm (Od zgoraj navzdol) 5) MASKE narejene iz KLOBUČEVINE 6) Maske, primerni za 3 do 10 let, otroci

Smo velik strokovni otroška oblačila proizvajalec in trgovec na Kitajskem, Bomo različne vrste otroških apparels.Imamo veliko modelov za prodajo in mi zalog prodaja/OEM Storitev, ki jih ponuja , Tiskanje po Meri na Voljo , Kupec Oznaka Voljo!Če boste skrbno preverite,boste našli naše cene so najnižje med vsemi.Iščete svetu debelo poslovanja skupaj!

Če sem da, lahko pošljete mi postavka fotografij brez vodni žig?

Seveda, Smo lahko poslali postavka fotografij brez vodni žig, če želite, vendar morate, da nam poveste, ko je vaše naročilo.

Naredite padec ladijskega prometa?

Da, bi Mi spusti dostava po vsem svetu za vas, samo da v vaših strank naslov ob oddaji naročila.

Lahko sem mešanje barv na istem slogu predmet?

Ja, ponavadi so veliko predmetov, so nekatere različnih barv.Torej, če želite, da se pomešajo v različnih barvah, prosimo, pripombo barve, ki jih želite, in ko je vaše naročilo.Če ne, bomo ponavadi samo poslali postavka barve, kot je prikazano, da vam naročilo.

Moram plačati uvozne tarife?

To je odvisno od vaše države uvoz in izvoz politike, če tarifne je povzročilo, da je treba plača kupec.

Dostava:

Podpora DHL express post, če potrebujete izdelki hitro, prosimo, izberite DHL za dostavo način.Vedno čas poštnine je 5-7 delovnih dneh.

Mednarodni kupce prosimo, upoštevajte:

a.Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca.

b.Prosimo, posvetujte se s svojim držav, carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Vsi predmeti, ki bo odpremljeno na kupca www.fijet.si naslov.Preden boste plačali, vas prosimo, da ste vaš naslov v www.fijet.si ujema s tistim, ki nam jih želite ladje.Ne bomo ladja na soboto, nedeljo ali praznikih.

Bomo ročno vaš paket, kot kmalu kot možen, zato vas prosimo, prepričajte se, da vnesete pravilne plačila in dostave informacij preden se preverjanje ven.Ko bo vaše plačilo je končana, ne bomo sprejeti vse več sprememb, da vaše naročilo.

Vrne & Garancija:

Če morate vrniti se, prosimo, obrnite na našo customer service zastopnik, nam podrobno problem in nam pošljete nekaj fotografij za potrditev

Plačila:

Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo Depozitni.Na primer, kreditna kartica, Bančno Nakazilo, Western Union, in tako naprej.Prosimo, prepričajte se, da potrdite naročilo, ko ste prejeli elementi v dobrem stanju, ker ko si postavite, da, vaš denar je prenos v Depozitni, ne naš račun.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Poliester
Številka Modela C259
Vir Tip Počitnice
Znaki Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Sestavine Plašč
Spol FANTJE
Postavka Vrsta Kompleti
Blagovna Znamka Airydeer

Podobni izdelki