Ženske Shapewear Celotno Telo, Oblikovalec Hujšanje Obleka, Odprite Mednožje Korzet Pasu Trener Oblikovanje Perilo Poporodno Okrevanje Tulec

€10.60

Na seznam želja

Ženske Intimates

Opis izdelka


SEKSI IN SLIM JE ZELO ENOSTAVNO!!!DA BOSTE IMELI!!!

Informacije o velikosti---------------

Obseg pasu Oznako S= 24"~30"(Palec) / 62~76(cm) Oznako M= 29"~34"(Palec) / 73.5~86.5(cm) Oznako L= 33"~38"(Palec) / 84-96.5(cm) velikost izdelka je prilagojen po Kitajski standardi.Bo manjše kot v ZDA ALI EU velikosti.

01. Informacije o izdelku------------------

· Barva: Črna, Nude, Stopnja Izločanja Številka Preizkusa · Material: Dacron36.8%,Chinlon44.5%,Spandex18.7% · Velikost: S,M,L · PRIROČNO UPORABO -- Odpri mednožje slog, ki omogoča bolj udobno in enostavno, da gredo na stranišče, ne da bi morali odstraniti telo oblikovalec. · Poskrbite, da PRILEGAJO PASU CINCHER -- Ta pas usposabljanje shapewear lahko spljoštiti trebuha,zmanjšanje pasu,podporo nazaj,hitrejše poporodno okrevanje,zaščito hrbtenice,pospeši izgorevanje maščob med dnevnimi dejavnostmi, v kombinaciji z zdravo pusto hrano in pijte veliko vode za hujšanje. · PODJETJE TREBUH NADZOR -- Pomaga gladko in trim vašo postavo, okrepi učinek spljoštiti trebuhu in zmanjšali centimetrov od pasu in trebuha, da bi dobili peščena ura videz in da ste bolj samozavestni ! ·Hitrejše POPORODNO OKREVANJE -- Ti pasovi za nogavice shapewear so dobre za vsakdanjo uporabo, expecially kot poporodna girdle po nosečnosti ali C Oddelek girdle, relief post porodu bolečine.Lahko se uporablja tudi kot liposukcija kompresijsko oblačilo v procesu predelave.Bodysuit korzet ponuja vso podporo in kompresijo za vaš ab, ki mora priti nazaj v prvotno obliko. ·RIT PODIZAČ SHAPEWEAR -- Naše celotno telo hujšanje waist shaper zadnjici del je razdeljen z ergonomijo edinstveno dviganje zasnove, pomaga, da poostrijo dnu in dvignite svoje riti, ki vam daje očarljivo krivulje, ki jo želite in kar svoj plen videti večji,bolj seksi in bolj lepa. ·NEVIDEN POD OBLEKO -- Nosite pod svoje najljubše kavbojke, dokolenke, hlače, kratke hlače, krila, obleke, nogavice, itd.Nihče ne bo nikoli vedel, imate jih, a jih bodo opazili vaše nove krivulje! ·PRIMERNA PRILOŽNOST-To oblikovalec je treba imeti, da vam seksi oblinami v delo, potovanja, prosti čas, šport in fitnes, formalnih priložnostih, primerne za poroko, zmenki, stranka, maturantski ples, klub, noč Čarovnic, modna revija, telovadnici, na plaži, zvečer ven in vsakdanjem življenju. ·NAJBOLJŠE DARILO OBLIKOVALEC -- idealno Darilo za vse ženske, ki ljubi, ki skrbi o svojih oblike telesa.Najboljše darilo za Nove mame, rojstni dan, materinski Dan, Božič, Zahvalni dan, Črni petek in Kiber ponedeljek.Seznam vsebine · 1 x obleka za ženske

Podrobnosti izdelka-----------------------------

1. Ramena; 2. Elastični Material; 3. Odprite Mednožje.

OBLIKOVANJE VAŠ TREBUH, Boste videti slim-----------------------------

Spljoštiti Trebuha Zategnite Pas

Izdelek Pero-(Pas Cincher & Butt Podizač)

Boki Podizač ali Push up rit

·RIT PODIZAČ SHAPEWEAR -- Naše celotno telo hujšanje waist shaper zadnjici del je razdeljen z ergonomijo edinstveno dviganje zasnove, pomaga, da poostrijo dnu in dvignite svoje riti, ki vam daje očarljivo krivulje, ki jo želite in kar svoj plen videti večji,bolj seksi in bolj lepa.

Izdelek Pero-priložnost

Izdelek Kažejo,-(Za Črno)--------------------------------

Izdelek Kažejo,-(Za Goli barve)--------------------------------

Podrobnosti Izdelka----------------

Storitev

Povratne informacije Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.Potrudili se bomo, da storitev, ki jo v 24 urah .Dostava Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1 delovni dan po plačilu izbrisani.Vrnitev Če imate občutek razočaran s točko ste prejeli, prosimo, povejte nam v roku 7 dni.Wholeseller Za trgovca na debelo, nudimo popust ali brez izrecnega dostava za večino držav z DHL.Prodajalec Za prodajalca, vam lahko ponudimo PADEC LADIJSKEGA prometa za vaše stranke, ki so neposredno brez naši trgovini informacije.Storitev Mi prosim email skozi sporočil, če imate kakršnakoli vprašanja, vam bomo odgovor boste v roku 24 ur Sporočilo, bo odgovor v roku 24 ur ( vikend, ki niso vključene)

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spolnost No
Velikost S,M,L
Postavka Vrsta Oblikovalci
Dekoracijo Vezenje
Funkcija 3 Push-Up,Obleka, Shapwear,Trebuh, Nadzor, Hlačne Nadzor
Izdelek slog Za Celotno Telo, Spodnjice Brez Hlačnic Prišije Boyshorts Shapewear Bodysuit
barve Črna,bež
Debelina STANDARD
Vrsta Tkanine Broadcloth
Nadzor Ravni Podjetje
Lokacija Skladišča Kitajska; Zda
Številka Modela YD-0267
Sezona Pomlad poletje jesen zima
Funkcija 2 Nastavljivi Trakovi
Blagovna Znamka SLIMBELLE
Shapewear Pas Cinchers/Pas Trener/Telo Shapewear
Poreklo CN(Izvora)
Pakiranje Seznam 1 x obleka za ženske
Nespodobno Sliko No
Material Dacron36.8%,Chinlon44.5%,Spandex18.7%
Spol ŽENSKE

Podobni izdelki