Nova Risanka Budilka Glasovni Nadzor Digitalni Časovni Opomnik Namizje Okraski Otroke Darila Dom Odlikovanja LED Luči Noč

€14.53

Na seznam želja

Ure

Opis izdelka


Značilnosti:

1. Natančna izdelave: natančna design, kot nalašč v izdelavi, trpežne in dolgo življenjsko dobo. 2. Varen material: izdelek je narejen iz ABS+PC+silikonski material, ki je varno in okolju prijazno, in otroci lahko uporabite ga z zaupanjem. 3. Izberite B00 glas broadcast čas, B01 vse vremenske razmere čas, poročilo, in B02 dan čas poročilu. 4. Kompakten in prenosen: pa tako mini in lahka teža, ta izdelek ne bo veliko prostora in da se lahko odpeljali. 5. Pisane design: izdelek sprejme pisane risanka design, ki je v skladu z otroki v mislih in bi otroci radi igrajo.

Opis:

Stilsko in edinstven dizajn, ki omogoča posebno darilo za vaše otroke, primeren tudi za vse priložnosti, kot so rojstni dan, Dan Otrok itd.

Specifikacije:

Barva: roza, modra, zelena (neobvezno) Material: ABS+PC+silikonski Nazivna moč: 1.25 W, Nazivni tok: 300mA Nazivna napetost: 5 Velikost: 88×117.52×115.05 mm

Paket Je Vključeno:

1 * Budilka (z baterijo) 1 * Manual 1 * USB kabel

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje. 2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela budilka
Vrsta Zaslona led
Nazivni Tok 300mA
barve Roza, Modra, Zelena
Motivity Tip Digitalno
Nazivna Napetost 5
Funkcija Akustični Nadzor Senzorjev
Vrsta Prikaza Digitalno
Oblika GEOMETRIJSKI
Slog Sodobno
Vrsta Alarm Ure
Material ABS+PC+silikona
Obrazec En Obraz
Nazivna moč 1.25 M
Poreklo CN(Izvora)
Je Pametno Napravo No

Podobni izdelki