4 Vrata Črno Kapuco Avto Tečaj Zajema kompleti Zaščitnik Trim Styling Tečaji 8 kosov Za-Jeep Wrangler JK 2007-2016

€5.35

Na seznam želja

Avto Luči

Opis izdelka


4 Vrata Črno Kapuco Avto Tečaj Zajema kompleti Zaščitnik Trim Styling Tečaji 8 kosov Za-Jeep Wrangler JK 2007-2016

Specifikacija: Material: Trpežne ABS plastike,ne bo rja Velikost(vsak kos): pribl. 110mm(4.3")*87mm(3.4") Navodila: ni vključen

Obvestilo: palica je na zalogi, vrata, okovje, ne nadomešča

8pcs Avto Strani pregib Zaščito Kritje Trim Paše za Jeep Wrangler JK 4 Vrata 2007-2018. To lahko prepreči prst nohti, ključ praske ipd.na vaš avto.Zajema lahko tudi obstoječe praske, Narejene iz ABS plastike, odporne na svetlobo šoke in trajne.Enostavno pritrditev z lepilnim trakom na hrbtni strani.Barva: Črna(kot slike prikazujejo)

Fit za leto 2007 - 2017 Jeep Wrangler 4 Vrata

1. Ti prevozi so najbolj priljubljen način za ladje.Je morda oddaljeno območje na ladji, če ste pripadajo samoti , vas bomo obvestili po ladijskega zastopnika povedal.

2.Mi ne nosi nobenih dodatnih uvoznih dajatev , davkov na parceli namembni državi;in ladjar se bo zbrati, da od kupca ob dostavi, nekateri potrebujejo dodatno dokument, ki ne bo vključena.

3.Izjavljam, vrednost in ime: smo dec lare približno 30% vrednosti izdelka za kupca iz najbolj države, razen v države, mora biti izražajo realne vrednosti.Če imate posebne zahteve, vas prosimo, da pustite opombe ob naročilu.

Prodajalec Načine pošiljanja so Vključeni: Aramex 5-15days DHL 7-15 dni, FEDEX, 7-15 dni UPS 5-15 dni China Post ir Pošta 20-35 dni China Post Zraka Parceli

45-60 dni(če ste hitela ,da se blago,

prosim, ne izbere ta način) EMS 10-15 dni

Vprašanje : Kaj pa, če svoj paket poškodovan, ko je prejel?

Odgovor: Ko prideš blaga, če je embalaža poškodovana, se prosimo, da odprete paket in preverite, če je blago poškodovano in se nato prijavite.Če obstaja kakršno koli škodo, prosimo, da zavrne podpis in nas v času.Bomo komunicirali z logistiko.

Vprašanje : sistem kaže, da je blago prispelo in blaga, ki so bila potrjena, vendar nisem prejel blago.Kaj naj naredim?

Odgovor: Prosimo, obrnite na nas v času, bomo komunicirali z logistiko za razumevanje položaja, in potem je odgovor za vas

Vprašanje : Če sem pravkar prejel pošiljko in ugotovil, da je poškodovan, kaj naj storim?Če uporabljam ga po treh mesecih od poškodbe?

Odgovor: Ko prideš blaga, preverite, ali je lupina je poškodovana.Če je odgovor da, prosimo, da zavrne blaga in me kontaktirajte.Če je ugotovljeno, da je slabo, samo uporabite, prosimo, kontaktirajte me v času bomo rešiti problem glede na situacijo, garancijski rok je poškodovan, v enem letu, se bomo odgovoriti v skladu z dejanskim stanjem škode

Lahko bi plačilo preko zgoraj navedenih načinov plačila.Plačilo mora biti izvršeno v veljavnem čas, ko dajanje nalogov.www.fijet.si bo preverila vaše plačilo v roku 24 ur, ko plačilo končana, in bomo obdelali vaše naročilo, ko bo čas postopka je več.Če vaše naročilo je bila zaprta, kakor varnostnih razlogov, potem morate predložiti zahtevek za www.fijet.si za plačilo preverjanje po pošti

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3.Dokazov Vodnik:

1).Fotografije razbitega žarnice

Boste morali, da posnamete jasne fotografije in nam pišite.Fotografije morajo vključevati žarnica z vklop in izklop.

2).Video posnetki zdrobljen žarnice

Če so fotografije, ki niso mogli dokazati, LED žarnice so napako, a video je potrebno.Povežite bučke z 12V napajalnik in nam pokaže, v videoposnetek, ki ga priključena žarnica pravilno z napajalne kable.Hvala.

4. Če niste zadovoljni z izdelki, je ok, da se vrnete k nam v roku 15 dni.Bomo celotno vračilo, da boste po prejemu vrniti parceli, vendar boste morali plačati stroškov ladijskega.

5.Če je več kot 60 dni, ne prejme paket, se obrnite na nas za razširitev pošiljko zaščito.Ali bomo preverili, ali lahko prejme paket, Če ne, bomo polno nadomestilo za vas.

Opozoriti: Umetno poškodovana, je ne vključijo v politiko vračanja.

1. 1 leto omejena garancija proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

3. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

1.Prosimo, da nam 5 star povratne informacije, ko ste prejeli paket.

2.Če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da stik z nami, vam bomo odgovorili na prvič.Prosim, ne odprete spora.

3.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da stik z nami, vam bomo odgovorili na prvič.Prosim, ne odprete spora.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Tečaj Zajema
Ime Modela jlg
barve črna
Za Vozila Znamke/Modela JEEP
Poreklo CN(Izvora)
Fit Za JEEP
Postavka Vrsta Smerniki Skupščine
Material Plastični
Drugo ZA Wrangler
Postavka Premer 3inch
Wrangler-Leto 2015
Blagovna Znamka POVTOR
Posebne Funkcije za jeep pregib pokrov
Slog Pregib Pokrov
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Jeep Model wrangler
Teža 0.3kg
Uporaba za 4-Vrata, Jeep Wrangler
Vrsta Materiala Plastični
Napetost 12V
Element Teža 0.3kg
Kakovost 8pcs/set

Podobni izdelki