Avto Sprednji Odbijač Lip Spojler Splitter Fin Canards Ogljikovih Vlaken Barve Valence Brado Auto Barve Zaščitno Prevleko Styling Nalepka

€7.21

Na seznam želja

Zunanjost Deli

Opis izdelka


Ogljikovih Vlaken Barvo Avtomobila Sprednji Odbijač Lip Spojler Splitter Fin Canards Valence Brado Auto Barve Zaščitno Prevleko Styling Dodatki

Za krivljenje in zaščititi vaše barve z dovoznih poti, hitrosti, udarci in ovinki.Pripisuje skoraj vsi avtomobili & tovornjaki z enostaven za uporabo motornih trakom.Dobili nižji in bolj agresiven videz v ne-čas z našim hitro 3-korak namestitve.Posebej zasnovan z slog in trajnost v mislih.Ogljikovih vlaken videz, se popolnoma prilegajo in okrasite vaš dragi avto.Zmanjša odpornost proti vetru,vam boljše doživetje vožnje.Imajo močan dvostranski lepilni na hrbtu, enostaven za namestitev.

Package :1set(4pcs) Avto Sprednji Odbijač Spojler

Potrudili Se Bomo, Da Delamo Dobro Ravnati Z Vsako Stranko, Če Imate Kakršne Koli Težave, Se Obrnite Na Nas.Vam Bomo Zadovoljni Odgovor.

1. DOA Predmetov bo mogoče zamenjati ali povrnejo, ko se vrne.

2. Kupec bo odgovoren za vse stroške dostave in zavarovanja.

3. Pokvarjena izdelki morajo biti opazil v roku 7 dni od datuma, ki ste ga prejeli.Po tem, ko sem dobil paket, bom povrnili denar.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Najprej obrnite na nas pred tem, da ne pozitivne povratne informacije.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobre komunikacije.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Zapušča negativne povratne informacije ne bodo odpravili ničesar.POZITIVNO sporočilo ne.

Če je kaj narobe, se nemudoma obrnite na nas.Prosimo, da nam priložnost, da se potrudili, da izpolnjujejo vas in se izboljšati.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka QEEPY
Element Teža 0.25kg
Ime Modela avto odbijača trim
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Vrsta Krom Styling
Postavka Dolžina 41cm
Postavka Premer 9cm
Posebne Funkcije odbijača veter splitter
Material ABS
Model Leto 2019
Modela Avtomobila veter splitter
Element Širina 9cm
Postavka Višina 41cm

Podobni izdelki