Voda Mehurja Torba za Rezervoar Vode Hydration Pack 1L 1,5 L 2L 3L Vrečko za Shranjevanje BPA Free Teče Hydration Telovnik Nahrbtnik

€4.71

Na seznam želja

Opis izdelka


【Vprašanje 1】: Lahko sem dal nekaj vina v to ?Ne, vina, mleka in sadnih sokov, ki je ne daj, da dajo v vodo mehurja. 【Vprašanje 2】: Kako naj te vode mehurja ?Samo kravato vodo, vrečko na notranji pas nahrbtnika 【Vprašanje 3】: Kako uporabiti ta voda mehurja ?Kraj cevko v ustih.Ugriz navzdol na cev in sesati navznoter, tako, kot bi ga, ko pitje iz slame.Sesalna moč naj omogoča vodi, da prihajajo iz tube.Pogoltniti z vodo, dokler ne boste imeli dovolj, potem pa izpustite pijačo cev.Posnetek je na hydration pack trak na prsi.Odstranite ga, ko ste pripravljeni za drugo pijačo. 【Vprašanje 1】: Kako za čiščenje tega vode mehurja ?Sperite z vodo, vrečko s toplo milnico.Če učinek ni dobro, uporabite mešani rešitev 1/4 suho soda in 3/4 vode, stresemo za 30 sekund, dodamo 1/4 limonin sok, in pretresite za 10 sekund , Odvijte pokrov in uhajanja plina.To ponovite trikrat, da vent toliko plina, kot je mogoče, namakati 20 minut in sperite trikrat s toplo vodo.OPOZORILO: Ko limonin sok je dodal, da se posuši soda, uvajanje in negativnega tlaka, se lahko pojavijo.

Novo Upadeted 1

Patent Ustnik,varstvo Okolja, brez vonja, veliko vode, output, z vodo stop zaklepanje naprava popolnoma preprečiti uhajanje vode,prinaša 50% več vode kot generacija modela.

Novo Upadeted 2

Patentirana dvostranskih napetost tehnologije, napetost vezave modeliranje, lahko nosi 150 kg, ni enostavno, da bi prekinil.

Novo Upadeted 3

Nikoli ne grimace z vodo, da je okus všeč, plastika, rezervoar je BPA-in PVC-free), zaradi česar je tako bady postavitev temeljev saft in okusa.

Novo Upadeted 4

Odstranljiva oblikovanje, enostavno izpolnite vode, enostaven za čiščenje, hitro posuši

Voda mehurja minilo plašči za tlačni preizkus, je tlak odporne.Dvojno tesnjenje strani tehnika je precej izboljšana trajnost.Morda najbolj toga hidratacija mehur na trgu.

-1L/1,5 L/ 2 L/ 3L vode vrečka, končni sredstvo proti dehidracija

Opisujejo podrobnosti prodajno mesto zgoraj, pridobivanjem in zagotavljanjem zaupanja potencialnih uporabnikov.

Nemčija BASF Cev,Okoljske TPU

hrana-razred materiala,okus-brezplačno,več vode na sip

Dvojno Spajkanje Pečat

Najbolj naprednih tesnjenje tech Ne pušča pod 150 KG tlak

Realni Obseg

Jasno in obviouse

vina, mleka in sadnih sokov, ki je ne daj, da dajo v vodo mehurja

BPA free in SGS odobrenih materialov

BPA free, SGS in FDA certificirano.Ta preizkušena skladnost z mednarodnimi varnostnimi standardi.To ne bo pustil slab okus v vašo pijačo.Voda mehurja minilo plašči za tlačni preizkus, je tlak odporne.

Varno SlideLock

Široko odpiranje drsnika za hitro fliiing in puščanje dokazilo pečat

Haning Zarezo

To je lahko enostavno, priložen paket posnetek za hitri dostop in idealen vsakdanji

Predstavitev

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material PEVA
Temperaturno Območje -20 do 50 stopinj celzija
Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivosti 1,5 L
Velikost 1L;1.5L;2L;3L
Teža 120g;140g ;150g;160g

Podobni izdelki