Vernee Thor Glasen Zvočnik Prvotne Novo Glasno Zumer Zvonec Nadomestni Del Pripomoček za Vernee Thor Mobilni Telefon

€6.35

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Dobrodošli V Naši Trgovini.Prodamo Pribor Za Veliko blagovnih Znamk , Kot so Cubot , UMI, DEEGOO, Elephone, THL, ZUPO, XIAOMI In Več

, Prosim, Vas Prosimo, Da Ugotovite, Kaj Potrebujete !!

Vernee Thor Glasen Zvočnik 100% Prvotne Novo Glasno Zumer Zvonec Nadomestni Del Pripomoček za Vernee Thor Mobilni Telefon

1. 100% Prvotne in Nove.Fit telefon Vernee Thor popolnoma.

2. Zamenjajte vaš stari, v okvari, pokvarjen Telefon Glasen Zvočnik.

3. Prosimo, uporabite to v skladu znanje telefon popravilo.Mi ne bo odgovoren za nestrokovno škodo.Strokovna Vgradnja je zelo priporočljivo.

4. Izdelek je preizkušen in preverjeno preden odpremo.

Package: 1 * za Vernee Thor Glasen Zvočnik

1.Vse predmete bo odposlano v roku 1-2 delovni dan z Letalom po plačilu, je jasno.Najbolj krat boste prejeli vaše naročilo v roku 10-30 delovnih dneh po tem, ko smo prenos vaše paket dostave podjetja.Ne moremo zagotoviti dostave časovni okvir, če je poštni urad je vse nepričakovane zamude zaradi dopust, vreme, carinskih ali drugih razmere.

2. Običajno uporabljamo sledljiv mednarodno Express service (kot so DHL,EMS,TNT,UPS,FEDEX , Kitajska post air mail ,hong kong post air mail ,Singapur post air mail in tako dalje)na ladjo.Če vaše naročilo, je prevelika in je naš tovor ne more biti pripravljena v roku 7 delovnih dni, naš čas poštnine sme biti daljši.

3.Če niste ga dobili v čas poštnine, vas prosimo, da nas kontaktirate.Preverili bomo za vas z poštni urad in carinska uprava.Prosim, ne odprete sporu, da nas.Bomo sprejeli odgovornost poslati ali nadomestilo za izgubljene element.

1. Če je vaš element, ki je bil poškodovan med transportom, ga lahko dobite v našem prodajnem za vračilo.Ko zahtevate vračilo, prosimo, da nam fotografije ali video, ki jasno nakazuje, da je problem z predmeta.

2. Blaga s kakovostjo vprašanja se lahko vrnejo za zamenjavo ali vračilo tako, da se obrnete na našo prodajno roku 7 dni po prejemu blaga.Če boste obdržali izdelkov več kot 7 dni, je isregarded uporablja.Ne bomo sprejeli vračilo ali zamenjavo.

3. Preden se vrnete prosimo, obrnite na našo prodajno prvi in svetovanje nas vaše naročilo številke in posebni razlog za vrnitev.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate zagotoviti nam vrne številko za sledenje.

Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, tako da bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem.Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, vzemite nekaj sekund, da pustite nas pozitivne povratne informacije in pet zvezdic, prosimo, bomo zelo cenim, da je na!

Če imate kakršno koli vprašanje, Prosimo, obrnite na nas za sporočila.Odgovori v roku 48 ur.

Nam je mar za naše cenjene kupce, če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi bo zelo vesel, da vam pomaga.

Delovni čas od ponedeljka do petka(9:00 do 20:00 pm ) Kitajska čas

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Združljiv Blagovne Znamke za Vernee Thor Zvočnik
Uporaba zvočnik
Design BAR
Številka Modela za Vernee ThorLoud Zvočnik

Podobni izdelki