1Y/veliko Širina 160 cm Pisane Pike Vroče Žigosanje Vzorec Tančico Mozaik Tkanine za Tutu Obleko, Krilo Poroka Stranka Dekor Materiala

€5.76

Na seznam želja

Opis izdelka


Značilnosti izdelka: 100% poliester tkanine .Ne zbledi.Tkanina je mehka, Dihanje, trajna,barvita,sijoči,nosite udobno in stroj z nego.

Uporaba: na Voljo za DIY ročno materialov.Princesa Obleko.bi krilo.Poročni ureditve.Cut in bi oblačila,posteljnina člena,popolno obleko, tkanine, zavese itd.).

O ladijski : Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve .To ponavadi traja 15-40 dni za dostavo čas.Če je vaša parcela presega 2 kg , bomo izberite hitreje kurirska pot za vas , to ponavadi traja 7-15days .Če potrebujete hitrejši način prevoza pls pogodbo neposredno na nas.

Storitve za stranke: Če menite, da predmeti niso, kot je opisano,ali elemente, ki so razdeljene med dostava in tako naprej,pls stik z mano prvič,moj užitek reševanju problema z vami.In smo podporo za prilagajanje,najlepša hvala!

O Ceni: 1 veliko vključeni: 1.6 m, širina×1Y dolžino. 2 veliko vključeni: 1.6 m, širina×2Y dolžino. 3 veliko vključeni: 1.6 m, širina×3Y dolžino.Če kupite več kot 5 sklopov.Lahko uživate 5 odstotkov off popust

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Tehnika Tkanine
Netkani Tehnika Prele-Bonded
Material Poliester / Akril
Vrsta Očesa Tkanine
Širina 160cm
Funkcija Dihanje
Blagovna Znamka YZFZP
vzorec Navaden Barvanih
Pletene Tip warp
Slog Heksagonalna
Vrsta Izdelka Druge Tkanine

Podobni izdelki