2 izhod širokopasovne digitalne HD C band Twin 5150MHz LNBF

€11.23

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Imamo dva modela, samo kot sliko, ki je pokazal ,bomo blago poslano po naši zalogi ,se Prosimo opozoriti.

Specifikacija:

1.Vhodna Frekvenca: za 3,4 4,2 GHz

2. L. O. Frekvenca: 5150MHz(±500 MHz@25centigrade)

3. Izhodne Frekvence: 950 do 1750MHz

4. L. O. Uhajanje Vhodni Vmesnik: 45dBm

5. L. O. Stabilnost: ±1.5 MHz(-40centigrade do+70centigrade)

6. Hrup Slika :12°K napušču

7. Pretvorbe Mase :65dB napušču

8.Dobiček Monotonost:±1 dBm(maks.)

Tovarne:

Obljuba : obljubimo, da Bomo uporabili le najboljše komponent kakovosti, da se zagotovi standard naših izdelkov.Vsi proizvodi so strogo testirani z QC oddelek, pred odpremo.Bomo obdelali in ladja vaše naročilo ASAP ko je plačilo potrjen.

Garancije: nudimo 1 letno garancijo za vse naše izdelke.Umetno poškodovanih ali manjkajočih delov ni v garancijski pogoji.Kupec mora biti odgovoren za stroške pomorskega prometa. (V običajnem primeru, morate le, da ladjo, nazaj na glavno napravo brez dodatkov).Pred ladjo nazaj izdelkov, prosimo, stik z nami in se prepričajte, da je strojna napaka, ampak ni težav s programsko opremo.Mi vam bo dala popolno tehnično podporo.Pred ladijskega prometa, prosimo, stik z nami, da bi dobili pravilno povratni naslov.Prosimo, uporabite regularni priporočeno pošto storitev in nam številko za sledenje. (Ne uporabljajte hitro dostavo storitev v primeru uvoznih dajatev.).Bomo reship popravljenih element ali izmenjavo to za vas ASAP.

Plačilo : sprejemamo Depozitni: Kreditne kartice(Visa/MasterCard), Moneybookers, bančno nakazilo(T/T).Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.

Dostava : Smo običajno ladja naročila, DHL, ki traja približno 3-5 dni dobavni rok.Zagotavljali bomo številko za sledenje, da boste po elektronski pošti.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če niste prejeli vaše naročilo, ko na teden.Sprejemniki imajo navadno težave na čiščenje po Meri, če shipping parcelo, da Rusija z DHL in UPS.Torej, mi bo predlagal ruski kupci izbirajo HK pošti ali EMS za vaše naročilo je ladijski promet.Prosimo, poskrbite, da bo vaš sprejemnik naslov pravilen, preden jo kupite.Bomo ladja na potrdil naslov Depozitni.Če morate poslati na drug sprejemnik ime in naslov, prosim, pustite sporočilo na naš posel.Prosimo, prepričajte se, da uvozite lahko ta izdelek za svojo državo pred nakupom, v primeru kakršne koli težave (pridržanje, veljavnosti vrniti oziroma uničiti) pri prehodu lokalnem po Meri stranke, da prevzame polno odgovornost.

5. Če vaše naročilo je v kombinaciji z več kot dveh različnih predmetov, DHL/UPS ladjar stroškov, je pokazala, morda nerazumno visoka zaradi nekatere sistemske napake, se obrnite na nas za popravljanje ladjar stroškov, preden boste plačali.

Davek & Oddaljenih Območjih, Brazilija, Mehika kupci potrebujejo za zagotavljanje CPF/DDV/GST številko.V oddaljenih območjih, potrebujejo zaračuna dodatne pristojbine ,prosimo, opozoriti.

Povratne informacije Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite 5-start povratne informacije, bomo naredili enako za vas.Če imate kakršne koli težave z našimi izdelki, prosimo vas, da nas kontaktirate za pomoč.Verjamemo, da je vsak problem mogoče rešiti s komunikacijo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka SatMaximum
Številka Modela GCF-2102
Visoke Ločljivosti Da,
FTA(Free Air) Da,
Vrsta Digitalno
Vhodna frekvenca 3.4-4.2 GHZ
Dobiček 65dB
L. O pogostosti 5150MHZ
Z USB Wifi No
Ključne besede C band 5150MHz Twin LNB
Hrup 12K
Paket Da,
Izhod Dvojni izhod

Podobni izdelki