Prikazuje Kitara Pick Ogrlica Prilagodite Verige Moški Ženske Rock Obesek Darila za Ljubitelje Glasbe iz Nerjavečega Jekla Kul Nakit

€5.77

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


Izdelkov ime:

Moške iz Nerjavečega Jekla Srebrno Ogrlico, Obesek, Kitara Poberem Srca, Polirano -s 23 palčni Verige

Stanje:Novo Blagovno Znamko

Material: Nerjaveče Jeklo

Barva: Srebrno Črna Glod

Velikost: 30x25 mm

ELEGANTNA OBLIKA - 3 barv, da izberejo, srebrno-ton, gold-tone, black.Kitaro izbirčen obliko, odlično mešanico sode in lihe in glam, visoki poljski gladko površino in nežno, da ne praske na koži.

EDINSTVEN DESIGN - Glasba je sestavni del našega življenja, je lahko vedno z veseljem element našega življenja.Navdih in čudovito, a meanningful darilo za ljubitelj glasbe.Presenečenje ljubitelj glasbe oseba, featuring svoje ime v fino-stilizirane črke kot zasluženo zdravljenje.

OSEBE-VARNI PREŠITIH NAKIT - To ogrlico, obesek je izdelan iz nerjavečega jekla, platirani, Alergije brezplačno, brez niklja in svinca prosto, 100% varen za občutljivo kožo, saj smo se osredotočili na kakovost in brezkompromisen pozornost do detajlov.

IDEALNO DARILO IZBIRA - Vaš nakup iz kažejo, Nakit!Kot nalašč za najboljši prijatelj, rojstni dan, darila, Božična darila, bridesmaid, darilo ali za enostavno obdelavo sami.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Fine ali Moda Moda
Obliko\vzorec Kaplja Vode
Material Kovine
Spol MOŠKI
Združljivost Vsi Združljivi
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Obeski Vrste stran
Slog Trendy
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Obeski

Podobni izdelki